|
Nu esti logat.
Urgent !! :)#1 2009-10-14 22:04:55
urgent !! :)am o intrebare...sunt in pauza de 7 zile...si normal menstra imi vine in a 5'a zi de pauza...au trecut doar 3 zile si as vrea sa nu imi mai vina...dak incep astazi o noua fiola ce se intampla? o sa imi mai vina? o sa am nevoie dupa ce termin fiola de contraceptie suplimentara? I can't imagine the night without day..i really can't imagine Me without You... Offline #2 2009-10-15 08:23:54
Re: urgent !! :)Pai in pauza esti protejata si daca incepi de astazi nu ar trebui sa iti mai vina. Nu cred ca trebuie protectie suplimentara, daca prelungeai pauza atunci trebuia protectie pana ingiteai 7 pastilute. Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri. Offline #3 2009-10-15 14:53:28
Re: urgent !! :)val3ntina_s ai warn pt postare multipla. ti-am raspuns la un alt topic deschis de tine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|