|
Nu esti logat.
Mamografie si Ultrasunete#1 2007-07-12 20:17:03
Mamografie si UltrasuneteAveti expreiente cu asa ceva si cele doua proceduri de investigare si cu astfel de dureri. Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-04-13 05:44:53) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #2 2007-07-12 21:37:50
Re: Mamografie si Ultrasunetemamografia e incomoda, stiu de la maica-mea. am fost insa si eu la o ginecoloaga si am rugat-o sa-mi faca o mamografie ca ma intepa un san . si s-a apucat sa rada isterica de se uita tot cabinetu la mine, ca cica eu eram aia proasta si nu stiam ca mamografia nu se face decat dupa anumita varsta , 40 ani .in rest se face ecografie la sani. asta e parerea ei , nu stiu cat de adevarata. All good things come to those who wait Offline #3 2007-07-12 21:43:34
Re: Mamografie si UltrasuneteSe face si mamografie,doar ca nu e foarte indicata,trebuie facuta rar.Eu am facut si ma dureau si sanii in perioada aia si a fost foarte dureros,mai ales ca nodulul meu era in partea superioara si m-a presat exact acolo Offline #4 2007-07-13 07:38:09
Re: Mamografie si UltrasuneteIn loc de mamografie se poate face ecografie care nu e dureroasa si poate depista orice nodul maningn sau benign peste 2 cm. Totodata se poate face o palpare la san de catre un oncolog. Eu am facut mamografie mai demult desi nu aveam varsta, e dureroasa si invaziva, dar anul asta am facut ecografie, iti da si fotografii. In acelasi timp am fost la un oncolog care a spus ca un consult la san facut de catre medic este pbligatoriu la 6 luni si ecografia la un an pentru depistarea din timp a unor probleme grave. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #5 2007-07-13 10:08:51
Re: Mamografie si Ultrasunete
Pai de-asta preseaza sanul,ca sa poate prinde structura lui.Ti-am zis,la mine a fost si mai dureros,pt ca urma sa-mi vina si deja ma dureau sanii si m-a presat pe nodulul pe care il aveam.Echografia e mult mai lejera si vede medicul mai bine ce e pe acolo. Ultima oara a fost editat de Mandy (2007-07-13 10:09:54) Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-24 01:16:33
Re: Mamografie si Ultrasunetesint disperata. To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #7 2007-07-24 12:52:35
Re: Mamografie si Ultrasunetenu fii disperata...fa investigatiile, nu e de rau Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|