homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mamografie si Ultrasunete

#1 2007-07-12 20:17:03

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

Mamografie si Ultrasunete

Aveti expreiente cu asa ceva si cele doua proceduri de investigare si cu astfel de dureri.

Multumesc!

Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-04-13 05:44:53)

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#2 2007-07-12 21:37:50

silly_duck
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: Mamografie si Ultrasunete

mamografia  e incomoda, stiu de la maica-mea.  am fost insa si eu la o ginecoloaga si  am  rugat-o sa-mi faca o mamografie ca ma intepa un san  . si s-a apucat sa rada isterica de se uita tot cabinetu la mine, ca cica eu eram aia proasta si nu stiam ca mamografia nu se face decat dupa anumita varsta , 40 ani .in rest se face ecografie la sani. asta e parerea ei , nu stiu cat de adevarata.

All good things come to those who wait

#3 2007-07-12 21:43:34

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Se face si mamografie,doar ca nu e foarte indicata,trebuie facuta rar.Eu am facut si ma dureau si sanii in perioada aia si a fost foarte dureros,mai ales ca nodulul meu era in partea superioara si m-a presat exact acolo grater

#4 2007-07-13 07:38:09

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

In loc de mamografie se poate face ecografie care nu e dureroasa si poate depista orice nodul maningn sau benign peste 2 cm. Totodata se poate face o palpare la san de catre un oncolog. Eu am facut mamografie mai demult desi nu aveam varsta, e dureroasa si invaziva, dar anul asta am facut ecografie, iti da si fotografii. In acelasi timp am fost la un oncolog care a spus ca un consult la san facut de catre medic este pbligatoriu la 6 luni si ecografia la un an pentru depistarea din timp a unor probleme grave.

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#5 2007-07-13 10:08:51

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

still_dreaming a scris:

Ma sperii deja cind aud ca iti presa sinii si te durea.

Am vazut ca se face la cabinetul de radiografie.
Cel putin acolo am mers pentru programare.

Pai de-asta preseaza sanul,ca sa poate prinde structura lui.Ti-am zis,la mine a fost si mai dureros,pt ca urma sa-mi vina si deja ma dureau sanii si m-a presat pe nodulul pe care il aveam.Echografia e mult mai lejera si vede medicul mai bine ce e pe acolo.

Ultima oara a fost editat de Mandy (2007-07-13 10:09:54)

Publicitate

loading...

#6 2007-07-24 01:16:33

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

sint disperata.
aici rezultatele se trimit acasa in plic.
si am primit rezultatul la mamografie si a zis ca desi nu au vazut nimic
ma cheama sa la ei la birou ca mai sint si alte investigatii si e spre binele meu sa le fac.

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#7 2007-07-24 12:52:35

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu fii disperata...fa investigatiile, nu e de rau

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.