homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rugaminte pentru doctoressa !!!

#1 2007-07-24 10:28:50

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

rugaminte pentru doctoressa !!!

doctoressa, apelez la tine pentru ca din cate am inteles ai studii de specialitate. mi-am postat ieri "problema" pe forum si mi-au raspuns doua dintre fete care m-au mai linistit dar vreau sa stiu sigur. iti explic pe scurt, sper sa ai timp pentru un raspuns.

Am facut dragoste cu iubitul meu cu 5 zile inainte de menstruatie, ne-am protejat dar la final, cand el s-a retras (imediat dupa momentul ejacularii) prezervativul a ramas la mine. Ma tot gandesc ca poate sperma a ajuns in vagin. Am fugit repede la baie si am dat cu un jet de apa mai mult rece (citisem mai de mult kestia asta undeva). Eram in aproximativ a 27 zi de ciclu (am cicluri de la 32 la 37 de zile), deci teoretic ovulatia se inkeiase si nu mai eram in perioada fertila (?).  Pe 16 iulie a avut loc contactul, mie ciclul mi-a venit pe 21. azi sunt in ultima zi (de obicei 4 zile ma tine) si a fost normal, cantitativ si calitativ. Daca as fi ramas mi-ar mai fi venit ? cu cate zile inainte de menstruatie ovulul nu mai poate fi fecundat, adica e mort ? Vreau sa fac un test de sarcina imediat ce imi trece menstruatia dar nu stiu daca este eficient la numai o saptamana jumatate si nu mai rezist sa astept ca innebunesc. Am arsuri si urinari frecvente si o senzatie ciudata in uter (de fapt cam pe toata linia intre ombilic si vagin). Am citit ca astfel de simptome pot fi si ale sarcinii (nu doar infectiilor diverse) si apar imediat. Asa e ? Da-mi te rog un raspuns cand ai timp !!!   Mersi mult de tot !!!

#2 2007-07-24 11:28:04

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: rugaminte pentru doctoressa !!!

adina 84 nu era nevoie sa ti mai postezi inca odata problema...doctoressa o sa ti raspunda cand o sa aiba timp (deoarece tocmai s a intors din concediu) dar raspunsul ei va fi la fel ca al nostru...si fara suparare esti cam paranoica...singura ta problema fiind o infectie urinara si o mica obsesie care toate o avem dar la tine e dusa cam departe...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-07-24 11:34:01

albinuta_vesela
Insomniac member

disperata e cuvantul. sunt disperata. nu pot avea acum un copil. de avort nu poate fi vorba asa ca... cu riscul de a parea paranoica, cum zici tu, insist pt mai multe detalii. e cam penibila situatia probabil dar pt linistea mea... fie si asa.. oricum iti multumesc...

#4 2007-07-24 11:40:20

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

din cate am inteles eu nu ai cum sa fii insarcinata,daca spui ca dupa momentul ejacularii (care a fost in prez.) a ramas prezv inauntru nu are cum sa se intample asa ceva.un spermatozoid nu are cum sa fecundeze un ovul cand "toata treaba" s-a petrecut afara.nu mai fii paranoica si stai linistita ca nu ai nimik..

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#5 2007-07-24 11:59:03

albinuta_vesela
Insomniac member

ok.. ms... stiu ca sunt stresanta, dar cand ma panikez eu...... smile

Publicitate

loading...

#6 2007-07-24 12:21:31

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

adina84, nu da banii pe test de sarcina ca nu ai de ce. erai in afara perioadei fertile. ovulatia are loc cu aprox 14 zile inainte de menstrautie, iar ovulul traieste 48 ore...reiese ca deja cu 12 zile inainte de menstruatie esti in perioada infertila. Eu insa iti recomand cu caldura ca, decit sa te stresezi asa mai bine sa iei contraceptive asa incit sa nu mai ai risc de sarcina

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2007-07-24 13:57:34

albinuta_vesela
Insomniac member

mersi mult. o sa ma documentez in legatura cu anticonceptionalele sa nu-mi mai fac griji asa mari. mersi inca o data.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.