|
Nu esti logat.
Pentru doctoressa:ce sa fac?nd#1 2009-10-16 14:26:46
pentru doctoressa:ce sa fac?ndbuna ziua!am 26 de ani si de la 17 iau antic.,pana acum am folosit 3 tipuri.am vrut sa renunt la ele dar mi-a intarziat 2 luni.atunci am crezut ca sunt gravida si am mers la ginecolog,care mi-a spus ca nu ar trebui sa le opresc pentru ca imi fac bine,ca probabil am o glanda defecta.mi-a recomandat sa fac un exam endocrinologic dar la noi in judet nu se fac si nu imi permit deocamdata.as vrea totusi sa renunt la ele,sa nu depind de ele toata viata,dar nu stiu cum sa fac asta fara sa am din nou dereglari.am avut dereglari de la inceput si doar cu pastile am tinut situatia sub control,dar de fiecare data cand am vrut sa intrerup,au revenit problemele.ce sa fac? http://www.fertilityfriend.com/home/valyro83 Alexandru Gabriel din 8 nov 2013 Offline #2 2009-10-16 14:54:50
Re: pentru doctoressa:ce sa fac?ndvalyro, e normal ca menstruatia sa intarzie cand intrerupi anticonceptionalele, pt ca ovarele isi reiau functiile dar e posibil sa nu lucreze perfect din prima luna. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|