homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare...va rog mult un raspuns

#1 2009-10-15 15:48:26

lexy08
New member
Inregistrat: 2009-02-03

Intrebare...va rog mult un raspuns

Buna ziua, fetelor

Am si eu o intrebare pentru cele mai stiutoare ca mine....am facut tratament pt Candida ( pe care nici nu stiam ca o am...fiind asimptomatica.... va ) cu meclon ovule timp de 12 zile...( date de medic).
       Intrebarea mea este...la cat timp dupa ce termin tratam pot sa am contacte sexuale cu iubi?....Va multumesc anticipat si astept raspunsurile voastre.

#2 2009-10-15 15:50:36

Melania_Mely
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2009-04-17

Re: Intrebare...va rog mult un raspuns

lexy08 a scris:

Buna ziua, fetelor

Am si eu o intrebare pentru cele mai stiutoare ca mine....am facut tratament pt Candida ( pe care nici nu stiam ca o am...fiind asimptomatica.... va ) cu meclon ovule timp de 12 zile...( date de medic).
       Intrebarea mea este...la cat timp dupa ce termin tratam pot sa am contacte sexuale cu iubi?....Va multumesc anticipat si astept raspunsurile voastre.

Ar fi bine dupa ce ai terminat tratamentul sa mergi inca o data la un control ca sa iti spuna doctorita daca te-ai vindecat si daca e totul ok...iti spun asta pentru ca se poate intampla sa nu se fi vindecat si nah...pentru siguranta si linistea ta ar fi bine sa faci asta...si apoi daca totul e bine si frumos... patfierbinte  big_smile  pupicei

Everything has its beauty, but not everyone sees it.
Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png

#3 2009-10-15 17:13:46

SIDONIA
Membru
Inregistrat: 2009-07-27

tinand cont ca ai terminat tratatamentul parerea mea este ca ar trebui sa mergi din nou la medic sa mai faci un test sa vezi daca te-ai vindecat si dupa acea sa reiei viata sexuala de la capat.  sper ca ati facut amanadoi tratament nu????

#4 2009-10-16 11:24:35

lexy08
New member
Inregistrat: 2009-02-03

Multumesc mult de raspunsuri.....da, am facut amandoi tratament...

#5 2009-10-16 22:36:09

viorica mihordea
Membru
Inregistrat: 2009-10-09

lexy08 a scris:

Buna ziua, fetelor

a 6 zi de ovule poti sa ai contact.dar doar atunci.si te speli dupa contact k pe urma curge ala,si e naspa.
si eu am avt si am luat aceleasi ovule ca si tine si asa mi-a zis doctorul.eu asa am facut

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.