homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

A doua oara - ce inseamna?

#1 2007-07-24 18:51:58

dodo_b
New member
Inregistrat: 2006-10-22

A doua oara - ce inseamna?

Salutare!

Am mai apelat la sfaturile voastre pana acum si au fost ft bune:) Aceasta problema pe care o voi relata chiar nu stiu ce cauza are. Chiar si doctorita mea a fost surprinsa prima data.

Deci... eu iau de un an jumatate Logest (am avut o mica pauza la inceputul anului).
A inceput in decembrie anul trecut, cand luam niste antibiotice si in acelasi timp, am continuat o alta folie de Logest consecutiv. Ajunsesem la cea de-a 7-a pastila din folia 2 cand intr-o dimineata ma trezesc ca... imi vine menstruatia... Am fugit la doctor si mi s-a confirmat ca intr-adevar era menstruatia (aparuta in in timp ce luam logest). Am oprit deci in acea zi pilulele, am facut pauza de 7 zile, apoi am luat inca o folie. A urmat o pauza de 2 luni (asa mi-a fost recomandat).
Din martie iau iar logest... iar azi trebuie sai iau ultima apstila din folie... si surpriza: din nou, mi-a venit menstruatia... De data asa aveam un tratament cu tergynan.
Stie cineva, vi s-a mai intamplat, ati mai auzit... sa va vina menstruatia in timp ce luati Logest?
multumesc!

#2 2007-07-24 21:40:59

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: A doua oara - ce inseamna?

daca tergynan ala e antibiotic de la el ti-a venit menstruatia.in timpul tratamentelor cu antibiotice scade eficacitatea pastilutzelor si poate apare menstruatia.sper k stii protectia pe timpul tratamentului+ 7 zile dupa ( pana inghiti 7 pastilutze active)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#3 2007-07-24 23:46:55

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

poate ca anti nu is cele potrivite pt tine

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#4 2007-07-25 00:04:14

dodo_b
New member
Inregistrat: 2006-10-22

multumesc pt raspunsuri!

am citit acum ca ar fi contine antibiotic, cu toate ca dna. doctor nu mi-a zis nimic despre asta: "sulfat de neomicina – antibiotic activ pe germeni patogeni banali"
am luat ultima pastiluta si fac pauza smile

multumesc si multa sanatate wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.