homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dereglare

#1 2009-10-17 17:27:00

Silk
New member
Inregistrat: 2009-10-17

Dereglare

Buna, fetelor!
Va expun povestea mea, deoarece sunt putin ingrijorata:

Am luat AC timp de 5 ani, apoi am decis sa le opresc ( din mai multe motive). Menstruatia a venit cam asa:
- 27 iulie (falsa, ultima de dupa AC)
- 15 august
- 15 septembrie
Teoretic ar fi trebuit ca pe 15 sa apara. Am avut doar 3 contacte protejate cu prezervativ si cu mare (poate chiar exagerata) atentie.
Din experienta voastra, care poate fi cauza acestei intarzieri? Este posibil sa fie de la intreruperea AC? Inca sa ma afecteze, dupa atata timp?
Trebuie sa va spun si ca am tinut o dieta hipocalorica, am slabit destul de mult si am fost stresata. Sarcina iese din discutie, am facut si test (pentru linistea -relativa- a mea).

Astept parerile voastre!

#2 2009-10-17 18:28:49

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Dereglare

si dieta, si stresul si anticonceptionalele pot fi cauze. la fel si oboseala si multi alti factori...
oricum, suntem doar in data de 17 deci eu zic sa nu te ingrijorezi caci nu ai de ce puss

#3 2009-10-17 19:51:52

polista
New member
Inregistrat: 2008-11-08

am si eu o problema asemanatoare.nu mai iau ac de trei luni.menstruatie am avut normal la 28 de zile si dupa ce am intrerupt ac.numai luna trecuta mi-a venit cu 2 zile mai repede,iar luna asta deloc.am avut un singur contact neprotejat exact in ziua in care trebuia sa-mi vina,adica in14 octombrie si nu mi-a venit nici pana azi.am simptome premenstruale,dar totusi nimic.ce parere aveti?

Ultima oara a fost editat de polista (2009-10-17 20:08:52)

#4 2009-10-18 00:13:09

Silk
New member
Inregistrat: 2009-10-17

Multumesc mult pentru raspuns, Lady! Chiar m-ai facut sa ma simt mai bine kram
Chiar cand credeam ca am intrat pe linia normala si ca am un CM regulat... se pare ca nu e asa.
Simptome am ca ar veni, dar nimic ( cred ca ma si stresez foarte rau).
Polista, trebuie sa vina si la tine ! Tinem pumnii! Te rog sa ne tii la curent ( am mai citit eu cateva topicuri ce se terminau in coada de peste...unde fetele cereau ajutor si apoi nu mai ziceau nimic).

va pup!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.