|
Nu esti logat.
Gambe umflate#1 2007-07-25 11:46:45
gambe umflateDe vreo 2 saptamani, mi-au aparut destul de multe capilare sparte pe coapse si gambe mai ales, si o durere in gamba dreapta, iar venele pe anumite portiuni sunt mult mai dilatate si pronuntate. Imi simt picioarele obosite si umflate mai tot timpul...sa fie din cauza AC pe care le-am luat 3 luni, a caldurii excesive? Port papuci comozi, nu stau foarte mult in picioare...Aseara am fost la dr. de familie care mi-a recomandat o cura de 3 luni cu Detralex si mi-a spus sa-mi masor circumferinta gambelor seara la culcare si dimineata la trezire - daca diferenta e mai mare de 1-1.5 cm nu e de bine. Vreau sa spun ca m-am masurat aseara si dimineata (am dormit si cu piciorele mai sus decat corpul) si diferenta e semnificativa, aproximativ 2 cm :-(((. Folosesc Stimuven gel, o sa-mi iau si Lioton si Detralexul...dar...poate fi ceva grav? Am inteles ca poate fi un simptom al bolilor de inima sau de rinichi...:-( "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2 2007-07-25 12:18:01
Re: gambe umflatenu stiu din ce cauza se intampla asta, si eu am asemenea probleme, si am citit pe net ca si circulatia proasta este de vina, eu mi-am luat varixinal gel si e bun, imi calmeaza greutatea pe care o simt in picioare, dar si dusul cu apa rece este la fel de bun, acum am intrerupt anticonceptionalele ca sa vad daca ele ar putea avea vreo legatura cu ce mi se intampla Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata. Offline #3 2007-07-25 12:18:11
Re: gambe umflateeu as zice mai degraba ca e un simptom al caldurilor excesive...sigur ca daca ti se umfla picioarele peste zi si noaptea dormi cu ele pe perna si dau si cu stimuven si asa mai departe diferenta e mai mare...ia masoara gambele fara sa iei masuri....ia totusi detralex si lioton, nu cred ca e nimic grav... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-07-25 12:21:26
Re: gambe umflateeu am luat rigevidon timp de 8 luni, credeti ca ar putea avea vreo legatura anticonceptionalele cu picioarele grele si umflate,cu capilarele dilatate? Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata. Offline #5 2007-07-25 12:23:04
Re: gambe umflateau sigur, pentru ca ajuta sa retii apa iar pe caldurile astea retii oricum si faci edeme gambiere...nu e insa nimic grav Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-25 12:26:34
Re: gambe umflatenu mai iau de curand AC, dar simptomele incepusera din timpul folosirii lor...din partea asta, cel mai frica imi era de o tromboza ceva, dar cred ca nu e cazul... am luat yasmin si nu prea m-am impacat bine cu ele:spotting vreo 2 luni, mi-au aparut cosuri multe, m-am ingrasat putin, plus aceste capilare sparte care au izbucnit dintr-odata foarte multe...si durerea de gambe....sper sa nu fie altceva grav, de provenienta organica... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #7 2007-07-25 12:32:05
Re: gambe umflatesa nu cumva sa devii ipohondra....tromboza nu-i, greu de presupus ca ai putea face tromboza pe ambele picioare in acelasi timp! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-07-25 12:41:08
Re: gambe umflatesper si eu sa nu devin ipohondra.... doar ca m-a speriat "ineditul situatiei", nemaiintalnit pana acum, iar informatiile de internet te baga in toate boalele ...si oricum se spune ca e mai bine sa previi decat sa tratezi. De stat cat mai putin pe scaun, nu prea se poate, 8-9 ore pe zi e inevitabil - nu-mi face bine nici la scolioza dubla, dar daca pe scaun nu, in picioare nu (si dpdv al coloanei), nu-mi ramane decat meseria "culcat pe spate"...ceea ce nu e o perspectiva tocmai placuta. Bine am facut o mica gluma, desi reflecta tristul adevar...dar asta e alta poveste...Multumesc mult pentru sfaturi, am sa le pun in aplicare!!! Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-07-25 12:44:32) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #9 2007-07-25 12:45:38
Re: gambe umflatepune atunci sub talpi o minune de aia cu rotite care face masaj...ajuta intoarcerea venoasa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-07-25 13:45:56
Re: gambe umflateMultumesc frumos!! am sa incerc. va doresc o zi cat mai racoroasa!!!! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|