homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa fie cistita sau altceva?!

#1 2007-06-30 14:47:50

kayla
Membru
Inregistrat: 2007-03-13

sa fie cistita sau altceva?!

De ieri, urinez foarte des si cu usturime spre final. Am fost la farmacie si a zis sa iau urinex si biseptrim. e ok? De o perioada job-ul m-a pus in situatia de a utiliza diferite toalete si am mai auzit zvonuri de boli luate de pe acolo. Sunt foarte atenta in ceea ce priveste acest lucru, dar imi e teama sa nu fie ceva legat de acest lucru.
   Si inca ceva...cam cu o saptamana inainte de acest lucru, am facut o ecografie abdominala de rutina si mi-a descoperit un fibrom. Sa fie din cauza lui? Si daca nu e, ce se intampla? Cum pot scapa de aces fibrom?!?! Va rog mult, help me...

#2 2007-07-01 10:57:20

andrutza
Vizitator

Re: sa fie cistita sau altceva?!

Daca zici ca urinezi des si te ustura spre final e cistita, ia uricolul ca e bun, dar ar fi bine daca ai face un sumar de urina ca sa vezi daca nu ai vreo pb ceva, iar in ceea ce priveste fibromul numai medicul ginecolog te poate sfatui ce sa iei si ce sa faci. Deci parerea mea e sa mergi la un laborator pt urocultura de dimineata, nu faci pipi deloc, faci acolo la laborator primul pipilica si sa mergi si la ginecolog sa vezi ce iti spune in legatura cu acel fibrom.

#3 2007-07-01 11:03:22

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Pana cand ajungi la medic sa bei foarte multe lichide si daca e posibil ceai de urzica.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#4 2007-07-02 13:26:58

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Kayla, de fibrom scapi prin operatie...in rest, tratamentul dat de farmacista e bun pentru cistita...insa ideea de a merge la farmacie si nu la medic dupa diagnostic si tratament e FOARTE PROASTA!

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2007-07-25 16:13:34

andrutza
Vizitator

nu

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.