|
Nu esti logat.
Afteeeee :(( :(( helllp#1 2008-10-29 21:47:14
afteeeee :(( :(( helllpImi ies mereu...in diferite zone ale gurii si sunt atat de deranjante... "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #2 2008-10-29 21:50:03
Re: afteeeee :(( :(( helllpcu glicerina boraxata de obicei...cu stamicin eventual... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-10-29 21:54:24
Re: afteeeee :(( :(( helllpMs. Ultima oara a fost editat de paulinne (2008-10-29 21:56:52) "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #4 2008-10-30 08:19:24
Re: afteeeee :(( :(( helllpPrietenul meu s-a dat cu albastru de metil si i-au trecut aftele. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #5 2008-10-30 08:26:48
Re: afteeeee :(( :(( helllpla stomatolog poti merge mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-30 09:33:45
Re: afteeeee :(( :(( helllp
doctorita mea (sefa mea) recomanda in asemenea cazuri pioctanina si un tratament pentru sanarea intestinului ( mutaflor, nystatin si un ulei compus din: ulei de ricin, ulei de nuci de padure, ulei de cuisoare si ulei de samburi de floarea soarelui.) Ultima oara a fost editat de baciu (2008-10-30 09:34:04) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #7 2008-10-30 09:34:52
Re: afteeeee :(( :(( helllpSi tinctura de propolis e foarte buna pentru afte. Offline #8 2008-10-30 10:33:35
Re: afteeeee :(( :(( helllpde la ce apar aftele? mi-a aparut si mie o singura data Offline #9 2008-10-30 11:12:02
Re: afteeeee :(( :(( helllpCe este, mai exact, o afta? Afta este o rana superficiala a mucoasei bucale. Are forma unei ulceratii dureroase, clar delimitate, de culoare alba, sau ocazional galbena, inconjurata de o membrana rosiatica. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #10 2008-10-30 11:13:58
Re: afteeeee :(( :(( helllpin cazul tau iony a fost probabil de la mancare... happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-10-30 12:00:25
Re: afteeeee :(( :(( helllp ms mult fetele pentru raspunsuri...o sa ma duc la medicul meu stomatolog sa vedem el ce spune...si sa-mi dea ceva k abia mai pot vorbi...si cu fiecare zi ce trece se face tot mai mare si mai dureroasa... "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #12 2008-11-02 17:25:57
Re: afteeeee :(( :(( helllpprobabil ca de-aia iti apreau. Insa din cate stiu pot aparea si pe baza de stres. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #13 2009-04-15 00:48:20
Re: afteeeee :(( :(( helllpsalut! De 1 luna am afte. mai intai 2 mici pe obraz.. apoi una s-a infectat cred ca a devenit stomatita.. asa de 3 cm... a prins buza de sus si pana pe dinti. groaznic de dureroasa. am dat cu glicerina boraxata cu nistatin. Cam dupa 3 saptamani a trecut. Apoi a aparut una mare pe obraz.. si muscand din ea ca e exact la capatul maxilarului.. trece greu. Apoi una pe buza, una pe cerul gurii, un ape varful limbii si acum una pe limba dar dedesupt! Offline #14 2009-04-21 11:43:14
Re: afteeeee :(( :(( helllpbuna. eu am probleme cu aftele de cand ma stiu dar niciodata nu au fostb atat de grave si de dese ca si in ultima perioada nu mai stiu ce sa fac am incercat tot ce se putea dar se vindeca intr-o parte si apare in cealalta parte a falcii, azi dim cand m-am trezit am vazut ca mi-o mai aparut doua una pe gingie si una sub limba abia mai vorbesc si parca mi s-a si unflat un pic fata. dupa tot ce am citit la voi pe forum mi-am dat seama ca poate e din cauza ca eu fac o cura de slabire destul de drastica de o luna jumate in care am mancat foarte putin si am slabit mult. poate sunt anemica si ar trebui sa-mi fac niste analize sau nush ce sa mai fac ca am fost si la stomatolog si in afara de spalaturi antibacteriene nu mi-a facut nimic si nu au folosit nici alea.oare cum as putea descoperii de la ce alimente imi ies? sau cel putin de la ce imi ies? ajutatima va rog ca nu mai stiu ce sa fac!!! mersi! Offline #15 2009-10-19 22:24:18
Re: afteeeee :(( :(( helllpsalut Offline #16 2009-10-20 08:53:04
Re: afteeeee :(( :(( helllpnu cred ca are cum sa se ia.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|