homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rani pe colul uterin?

#1 2007-07-16 11:16:34

Lex
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-11-03
Site

Rani pe colul uterin?

Am o problema care ma cam sperie si sper sa ma ajutati: Pot aparea leziuni pe colul uterin in urma nasterii? Va interb asta pentru ca am nascut in urma cu 6 luni iar medicul mi-a spus dupa nastere ca am ramas cu "ceva sechele", dar nu e o problema decat daca nu se vindeca. Nu mi-a spus exact despre ce "sechele" e vorba si nici eu(DESTEAPTA!) nu m-am mai dus la urmatorul control... De atunci am tot avut dureri, dar nu atat de acute incat sa le bag in seama si le-am pus pe seama faptului ca am nascut greu si din cauza asta probabil ca si vindecarea dureaza mai mult. Dar de cateva zile am inceput sa am sangerari usoare si dureri ceva mai acute decat inainte... Credeti ca poate fi vorba de leziuni pe colul uterin? Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Ultima oara a fost editat de Lex (2007-07-16 13:00:01)

"Yet each man kills the things he loves/ By each let this be heard,/
Some do it with a bitter look,/ Some with a flattering word,/
The coward does it with a kiss,/ The brave man with a sword!"

#2 2007-07-16 13:50:22

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Rani pe colul uterin?

daca zici ca ai sangerari si dureri nu mai bine mergi la medic acum daca tot n-ai fost atunci? cred ca asa e mai corect decat sa ne dam noi cu parerea...

mami de minuni hjarta

#3 2007-07-16 14:24:40

Lex
New member
Site

eu_vreau, sper sa nu interpretezi gresit raspunsul meu: Nu v-am cerut voua sa va dati cu parerea, si nu de la voi astept un raspuns, ci de la doctoressa care m-a mai ajutat si alta data, asa cum ne ajuta pe toate cand avem nevoie de sfaturi, pareri, etc. Spre deosebire de tine, de mine sau de alti membri, chiar stie despre ce vorbeste, nu degeaba este medic. Imi cer scuze daca te deranjeaza cu ceva raspunsul meu, dar vreau sa se inteleaga cat se poate de clar ca nu am nevoie de "dat cu parerea" ci de opinia unui medic.

#4 2007-07-16 14:26:40

o'hara
Platinum member

am inteles si asta si nu ma supar...doar ca pana saptamana viitoare cand vine doctoressa din concediu mai bine te-ai duce la medic

mami de minuni hjarta

#5 2007-07-16 14:27:55

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

doctoressa este in concediu...si iti va raspunde probabil cand se intoarce...daca ai nevoie mai rpd de opinia unui medic...mergi la unul...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2007-07-16 14:31:12

Lex
New member
Site

N-am stiut ca e in concediu... sad Multumesc mult ca mi-ai spus. Oricum la medic ma duc, ca doar n-o sa stau asa. Pur si simplu vroiam sa vad ce parere are... tot saptamana viitoare am si eu programare la medic (am ales data si ora in functie de cine va ramane cu baietelul meu cat sunt eu la control...)dar nu mai aveam rabdare pana atunci. Stau ca pe ace...

#7 2007-07-16 14:36:04

o'hara
Platinum member

sorry....sanatate multa!

mami de minuni hjarta

#8 2007-07-16 14:54:32

Lex
New member
Site

Multumesc! Multa sanatate si voua!

#9 2007-07-21 17:23:53

lulumic
Membru
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-07-21

Lex, sa ne spui si noua ce a zis dr, eu stiam ca pot aparea si leziuni in urma unei nasteri mai grele.
Eu am o leziune dinainte de sarcina, pe care nu am tratat-o pt ca atunci cand a fost descoperita eram "mica si proasta" si am nimerit la un "dr" care doar m-a informat despre existenta ei, nu mi-a si spus ca se trateaza, mai ales ca aveam de cand sa fac si un bebe.

#10 2007-07-23 15:41:29

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

nasterile vaginale laborioase lasa in urma ectopii de col....sigur, ele reactioneaza foarte prost la anume conditii....atita doar ca NU DOR

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#11 2007-07-25 22:12:45

deeadede
Membru
Inregistrat: 2007-07-25

buna zilele astea am facut si eu primul control ginecologic..rezultatul: rana pe col..i o mica secretie care dupa vorbele doctorului "nu-i mare lucru", insa m-a avertizat cu rana care trebuie sa fie tratata..prin ardere..adica cauterizare????? in fine...am aflat de pe net ca ne nastem cu rana pe col..poate informatia este gresita nu stiu...si ca rana se agraveaza din cauza unei secretii abundente....cam asta e tot ce stiu...acuma sincer ast sa vina doctorul din concediu pana in august....pt k nu mai vreau la altcineva...mi-e putin frica...insa tot ce pot sa fac momentan este sa urmez tratamentul primit pt secretie care consta in ovule in inca un medicament...si sa inchei cu o gluma...dupa ce imi scrie reteta izce doctorul "stii ce is ovulele? sa nu te puie cel cu coarne sa le bei!!!!"..asta asha sa ne mai destindem putin

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.