|
Nu esti logat.
Se poate?#1 2009-10-19 22:47:02
se poate?Buna fetelor! Nu stiti cat de mult ma bucur ca exista un astfel de forum , asa pot afla si eu pareri de oameni cumsecade ! Desi iau anticonceptionale Karissa de 5 luni, mi-a fost teama sa'mi las prietenul sa "termine" (alt termen nu'mi vine in minte, imi cer scuze daca pare deplasat) in interiorul meu... pana acu' 2 saptamani....cand, am avut chef de prostioare ... si minunea s-a mai repetat si in prima zi de pauza ... Menstruatia mi-a aparut exact cand ar fi trebuit... insa e ceva mai putina, si mi-a cam dat de gandit ... Imi spuneti va rog, e posibila o sarcina in conditiile in care am luat fiecare pastiluta corect (hai cu o diferenta de 15 minute max in vre'o doua zile) sau daca in zilele de pauza mai sunt protejata! Va multumesc tare mult, o seara fruuumoasa ! Offline #2 2009-10-19 22:53:25
Re: se poate?Nu,nu e nicio sansa sa fi ramas. Offline #3 2009-10-20 09:26:25
Re: se poate?coraaa poti sa-ti lasi iubitul sa ejaculeze in interior pt ca nu ramai insarcinata. Offline #4 2009-10-20 13:32:37
Re: se poate?Va multumesc tare mult pt raspunsuri! Toate cele bune de la mine, pt voi Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|