|
Nu esti logat.
Nedumerire Yasmin#1 2009-10-17 12:46:32
Nedumerire YasminEu am 41 de ani avand ceva probleme cu menstra ( neregulata si abundenta) am fost la control ginecologic. Mi s-a prescris Duphaston ( cam 4 luni de zile -10z/luna incepand cu ziua 15 a menstrei). Urmare a tratamentului menstra s-a dereglat mai mult ca periodicitate si am inceput sa am si dureri de ovare. Am mers de capul meu si am facut o ecografie intravaginala...care a descoperit un chist pe ovarul stg de cca 5 cm. Am fugit la doctorita mea cu analiza . Mi-a prescris Yasmin si mi-a oprit Duphastonul. Concluzie: luand pt prima oara anticonceptionale am inceput blisterul in 1 zi de ciclu si acesta s-a oprit ..doar cateva pete atat ca in ziua 12 de tratament sa am o hemoragie masiva cu cheaguri si dureri. Am sunat medicul sa-l intreb daca este normal....numai ca nu m-a injurat..nu avea dansa chef de mine... Offline #2 2009-10-17 13:52:51
Re: Nedumerire YasminFac o revenire la ce am scris. Pana raspunde medicul moderator...daca exista vre-o femeie care a trecut prin ceva similar la administrarea Yasmin rog impresii si mai ales cum s-a solutionat..pt a putea duce o viata normala, la urma urmei....E destul de ciudat sa stai cu tamponul zi de zi asteptandu-te sa te "buseasca " sangele! Offline #3 2009-10-17 15:53:19
Re: Nedumerire Yasminar, nu e normala o sangerare atat de puternica in timpul foliei. e posibil sa apara spotting, dar acesta e doar o scurgere maronie... Offline #4 2009-10-17 16:24:50
Re: Nedumerire YasminMultumesc pt raspuns...banuiam si eu ca ceva nu este in regula. Oricum pana primesc raspuns nu voi intrerupe tratamentul. Offline #5 2009-10-17 16:31:11
Re: Nedumerire Yasminmenstruatia s-a oprit atunci pt ca anticonceptionalele o reduc cantitativ. Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-17 16:54:12
Re: Nedumerire YasminOff..sa dea Domnul....Sunt o persoana activa iar viata m-a adus in situatia de a-mi creste singura copilul si chiar am nevoie de forta si vitalitate. Multumesc de incurajare ( pv ciclul urmator). De fapt cand am mers la medic pt aceasta problema am mers si in loc sa ma rezolv cumva...parca mai rau m-am "aranjat". Nu vreau sa spun numele medicului..pt ca are recomandari excelente... mergi cu tot sufletul, nu te uiti la bani si totusi nu ti se explica nimic, nici indicatii/contraindicatii...iar la telefon ( cu toate ca ti s-a indicat sa suni) ti se zice ca timpul e limitat si ca daca nu agreezi medicul ai optiunea de a-l schimba ( cinica doamna dr.) avand in vedere ca nu asteptam un asa raspuns prompt. Poate era mai bine sa caut unchirurg bun care sa-mi extraga chistul laparoscopic. Offline #7 2009-10-18 19:01:50
Re: Nedumerire Yasmin
opreste imediat contraceptivele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2009-10-19 21:13:55
Re: Nedumerire YasminMultumesc mult, am sa vin la cabinetul dvs. Azi am luat deja pastila...si ar mai fi de luat doar 6 pastile. Vad ca azi s-a oprit sangerarea, dar mai am dureri de ovare. Am sa caut pe site adresa cabinetului dvs. Offline #9 2009-10-20 09:32:01
Re: Nedumerire Yasminar, adresa si nr de telefon de la cabinetul doctoressei le gasesti pe bannerul crem de la inceputul paginii Offline #10 2009-10-21 10:28:58
Re: Nedumerire Yasmin
da, eu asa zic sa iei pina termini folia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|