|
Nu esti logat.
Anticonceptionale si analize hormonale#1 2007-07-25 18:05:22
anticonceptionale si analize hormonaleBuna ziua, Offline #2 2007-07-25 18:06:32
Re: anticonceptionale si analize hormonaleeu cred ca tb sa faci pauza #3 2007-07-26 12:37:50
Re: anticonceptionale si analize hormonalemi se pare ca trebuie sa le intrerupi cu o luna inainte... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-07-26 13:03:13
Re: anticonceptionale si analize hormonalecrys.e de preferat sa le intrerupi ac. pt.orice analiza hormonala pt. o luna este suficient VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-07-26 13:11:09
Re: anticonceptionale si analize hormonalefaza e ca n ar ADH-u (e hormonul antidiuretic) nici o treaba cu hormonii din anticonceptionale...si sincer mi e groaza sa le intrerup...sa trec iar prin perioada de acomodare... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-26 13:13:44
Re: anticonceptionale si analize hormonaleasteapta sa vezi ce zice si doctoreesa da eu stiu ca trebuie sa faci pauza,eu mi-am facut de curand toate analizele hormonale asa ca stiu.cat despre perioada de acomodare daca cand le-am inceput prima data mi-a fost destul de rau cand le-am reinceput nu am avut nimic poate ai si tu noroc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|