homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un dermatalog bun bacau???

#1 2009-10-21 13:16:03

rauk8
New member
Inregistrat: 2009-03-16

un dermatalog bun bacau???

va rog sa ma sfatuiti!!!!! oricum ceea ce pot s  va spun e sa nu mergerti niciodat la doc stanescu de la dermacenter ....aruncati banii p fereastra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imi cade parul ingrozitor si nu reusesc sa gasesc un remediu

we feed on love...that's why we get stomach aches...

#2 2009-10-21 14:09:06

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: un dermatalog bun bacau???

vezi ca a mai fost un caz pe forum...

#3 2009-10-21 15:46:02

rauk8
New member
Inregistrat: 2009-03-16

tttttt a scris:

vezi ca a mai fost un caz pe forum...

am cautat da nu am gasit...dk ma ajuti cu un link pls angel

we feed on love...that's why we get stomach aches...

#4 2009-10-21 15:54:36

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

http://forum.anticonceptionale.ro/t1748 … ui....html

si mai e unul , il caut acum si ti-l dau

#5 2009-10-21 17:52:58

ioana_1236
New member
Inregistrat: 2008-07-07

un dermatolog bun in bacau e dr Antochi Cornelia. Un medic extraordinar, ma inclin in fata ei. O gasesti la Spitalul judetean Bacau in corpul B. Eu am avut probl cu tenul si nu numai ca mi-a rezolvat problema dar a facut-o ca un adevarat profesionist adica nu si-a batut joc de mine cand a vazut ca sunt disperata.

Daca spui ca iti cade parul crede-ma ca am trecut si eu prin asta acum vreo 2 - 3 ani crede-ma dar n-am alergat la dermato ci am primit un sfat de la matusa mea coafeza de meserie si l-am respectat. M-am tuns scurt ca si asa imi cadea in prostie si m-am spalat pe cap in loc de sampon cu sapun de rufe din ala cum facea odata bunica la tara. Apoi am luat vitamine, am eliminat sucurile , cafeaua, ciocolata si stresul. Si mi-a crescut parul si sa vezi ce par lung  am! Si nici acum nu-mi cade un fir cu toate ca m-am vopsit de multe ori.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.