|
Nu esti logat.
POSIBIL sa fiu insarcinata??#1 2007-07-22 11:47:13
POSIBIL sa fiu insarcinata??am intretinut relatii neprotejati acum 2 luni cu prietenul meu..si as vrea sa stiu daca am cum sa raman insarcinata, eu fiind mai slabuta de felu meu... Offline #2 2007-07-22 11:51:19
Re: POSIBIL sa fiu insarcinata??pai depinde, a ejaculat in tine? erai in perioada fertila? mai fa un test si dute la medic... si da poti ramane insarcinata chiar daca esti slaba, nu conteaza daca esti slaba sau grasa, faza e k poti avea complicatii pe timpul sarcinii daca esti prea slaba (anorexica). Offline #3 2007-07-22 12:33:41
Re: POSIBIL sa fiu insarcinata??la e intervale de la contact ai facut testele alea? eu zic ca dupa 2 luni e totusi usor sa-ti dai seama daca esti sau nu insarcinata... menstra ti-a venit? Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-07-22 13:59:00
Re: POSIBIL sa fiu insarcinata??Fetelor, am si eu o intrebare, tot pe acelasi subiect. Iau anticonceptionale (combinate, monofazice) de o luna, le iau din prima zi de menstra, in fiecare zi la acelasi ora. Am avut contacte sexuale la al 20lea pastila activa, dar am citit ca protectia se instaleaza doar dupa prima folie luata. (la planning mi s-a spus ca dupa 8 zile sunt protejata). Menstruatia mi-a venit cand trebuia, adica la a 3a pastila placebo. Oare am de ce sa-mi fac griji? Pentru orice eventualitate, mi-am luat un test de sarcina (barza), dar nu stiu daca are rost sa fac testul acuma. (la a 3a pastila activa din folia 2, dupa menstruatie) Ce parere aveti? Sunt putin ingrijorata, dupa atata pareri contradictorii...oare este posibil sa fi ramas insarcinata? Tabletele le-am luat constiincioasa. Multumesc anticipat! I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #5 2007-07-22 14:20:23
Re: POSIBIL sa fiu insarcinata??le-ai luat din prima zi a menstrei , la aceasi ora, deci e ok. nu esti insarcinata. All good things come to those who wait Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-22 14:23:47
Re: POSIBIL sa fiu insarcinata??da, stai linistita! ai fost protejata de la prima pastila pt ca le-ai luat din prima zi de menstra. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #7 2007-07-22 14:59:17
Re: POSIBIL sa fiu insarcinata??pai am facut testul dupa o luna, cand incepeam sa ma simt mai rau...si de o saptamana am dureri la burta...nu eram in perioada fertila... Offline #8 2007-07-22 15:08:24
Re: POSIBIL sa fiu insarcinata??suzzy, eu zic sa-ti depasesti frica si sa te duci la doctor mai ales daca ti-a iesit unul pozitiv.iar faptul ca tu esti slaba n-are nici o legatura aici Ultima oara a fost editat de silly_duck (2007-07-22 15:10:00) All good things come to those who wait Offline #9 2007-07-22 16:09:34
Re: POSIBIL sa fiu insarcinata??nu pot sa zic ca m-ar deranja daca sunt insarcinata, dar trebuie sa stiu ca sa stiu cum sa-mi fac planuri...pentru ca, cu un bebe nu este de joaca..si am vorbit cu prietenul meu, si a zis ca daca am ramas nu trebuie sa avortez, si ca orice ar fi rezultatul va fi alaturi de mine si vom avea grija de el.. Offline #10 2007-07-22 16:33:41
Re: POSIBIL sa fiu insarcinata??pai cu atat mai mult cu cat il poti pastra (ce bine e sa mai intalnesti si cazuri d-astea ) trebuie sa afli din timp, ca sa ai grija de tine si de el! deci fuga la doctor Just like a tattoo I'll always have you... Offline #11 2007-07-22 17:55:42
Re: POSIBIL sa fiu insarcinata??suzzy, poti sa duci sarcina la bun sfarsit chiar daca esti slaba. Prietena mea avea 46 de kg cand a ramas insarcinata la cam 1.60 inaltime, s-a ingrasat cu 8 kg in timpul sarcinii si acum are o fetita minunata, care s-a nascut cu aproape 4 kg! Si acum, dupa 4 luni de nastere este aproape la fel de supla cum era inainte. Deci stai linistita, faptul ca esti salbuta nu este o piedica. Sper sa fie bine. I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #12 2007-07-22 17:57:51
Re: POSIBIL sa fiu insarcinata??si multumesc de raspuns fetelor. Acum sunt mai linistita. I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #13 2007-07-22 22:47:55
Re: POSIBIL sa fiu insarcinata??mai mult mie teama de rezultat...imi doresc sa iasa pozitiv....nu stiu .. poate suna absurd...dar mi`l doresc..am inceput sa imi imaginez viata cu un bebe...cred ca as fi dezamagita daca ar iesi negativ...nu stiu:( Offline #14 2007-07-23 14:45:36
Re: POSIBIL sa fiu insarcinata??mergi la dr, fa un BHCG si afli exact daca esti, parerea mea ca ESTI GRAVIDA, perioada fertila........daca ai stii ce extindere poate avea in cursul unei luni?! There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #15 2007-07-23 17:06:40
Re: POSIBIL sa fiu insarcinata??am sa ma duc joi la medic.....cu toate ca mor de frica...dar trebuie sa stiu...multumesc mult ca m`ati ajutat:* Offline #16 2007-07-26 20:15:30
Re: POSIBIL sa fiu insarcinata??ce este BHCG? Offline #17 2007-07-26 20:29:34
Re: POSIBIL sa fiu insarcinata??hormonul secretat in sarcina mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|