|
Nu esti logat.
O mica nelamurire-Antibebele#1 2007-07-25 21:42:57
o mica nelamurire-Antibebelesunt la a3a folie de Ac iar in perioada de pauza de 7 zile dupa ce mi-a trecut menstruatia am avut contact sexual.toate bune si frumoase asta s-a intamplat sambata(14.07) iar duminica(15.07) era a8a zi si am inceput o noua folie de Ac. Offline #2 2007-07-26 11:46:09
Re: o mica nelamurire-Antibebeleacum la ora 12 ar trebui sa iau anticonceptionalul...daca nu l-as lua s-ar intampla ceva in afara de o dereglare a menstruatiei??? Offline #3 2007-07-26 11:47:48
Re: o mica nelamurire-Antibebelede sarcina nu cred ca poate sa fie vb.doar ca o sa iti vina menstra la cateva zile dupa ce le intrerupi.da mai bine asteapta sa termini toata folia si nu mai incepi alta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-07-26 11:51:58
Re: o mica nelamurire-Antibebelenu mai vreau ca m-am dat ff mult peste cap cu AC kg multe+celulita extraordinar d multa.... Offline #5 2007-07-26 12:12:16
Re: o mica nelamurire-Antibebelece Ac iei? expect the worst , hope for the best! Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-26 12:19:55
Re: o mica nelamurire-Antibebelelogest Offline #7 2007-07-26 20:17:53
Re: o mica nelamurire-AntibebeleBuna.am si eu o nelamurire.as vrea s stiu mai multe d pastilele anticonceptinale.dak de exemplu am luat pastile kat am intretinut relatii sexuale,si akum,dupa 1 zi n o s mai fak nimik,mai este nevoie s iei anticonceptionale?va rog s ma ajutati.astept raspunsurile voastre Offline #8 2007-07-26 20:32:51
Re: o mica nelamurire-Antibebeleanticonceptionalele sunt cate 21 pe folie. ori iei toata folia ori nu iei de loc. n-am mai auzit pana acum sa iei doar una si dupa aia gata...sa inteleg ca le-ai luat de capul tau fara sa mergi la medic? macar le-ai inceput din prima zi de menstruatie? ia toata folia si daca nu mai vrei sa le iei si in lunile urmatoare opreste-le...dar in niciun caz azi dupa contact mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|