homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari dupa contact-2

#20 2009-10-23 09:31:58

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: sangerari dupa contact

panseluta , cand ai luat tratament pt chlamydia a luat si partenerul , nu ? si sper ca atunci cand ai repetat analiza ai repetat din secretie , nu ?
de obicei chlamydia nu trece doar din prima tura de antibiotic
parerea mea : ori nu ai avut deloc si prima analiza nu a fost buna , ori , atunci cand ai repetat era la scurt timp dupa antibiotic , si ti-a iesit un fals negativ
cea mai concludenta analiza pt chlamydia este analiza PCR , care se face pe baza de ADN
eu stiu un laborator din bucuresti care face asta,  genetic lab , acum , la tine in oras nu stiu , dar eu zic sa repeti analiza sa  stii sigur , trebuie sa fie o cauza
daca nu gasesti in oras la tine pcr, cei de la bucuresti primesc si prin fun curier , poti trimite proba , te duci recoltezi si trimiti repede proba , rezultatul il vei primi pe mail

sau pot fi cauze hormonale , de aici si problemele cu tenul , din pacate trebuie sa investighezi singura , prin excludere
stiu ce inseamna sa primesti raspunsuri de genul : nu e nimic grav si totusi tu sa ai probleme
eu nu te incurajez sa faci din " tantar armasar" , doar ca si eu daca as fi fost in locul tau nu m-as fi multumit cu raspunsurile primite

#21 2009-10-23 15:11:45

panseluta
Full member
Inregistrat: 2008-03-28

Re: sangerari dupa contact

tttttt, da, am facut amandoi tratament si apoi am refacut analiza (la ceva timp dupa ce am terminat antibioticul).
Dar atatia medici mi-au spus ca nu e o problema (inclusiv dr. Badea - Micomi...), ultima doctorita mi-a spus ca si ei i se mai intampla, sa stau linistita... nici nu vreau sa fiu considerata ipohondra.... nu sunt... Fac inca un pap luna viitoare si mai vad...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.