homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Donez femela Husky Siberian-3

#39 2009-10-23 13:29:14

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: Donez femela Husky Siberian

Lucia de pe forum are o canisa de husky - Nunca's Kennel. Si, din cate stiu eu, un exemplar cu pedigree costa mai mult de 200 de euro. Asa ca... asteptare placuta pana cand iti va dona cineva un caine fix din rasa asta! Plus ca pe langa 'cacaturile' alea pentru care trebuie sa platesti lunar iti trebuie bani pentru intretinere, mancare, vaccinari, accesorii etc.

(off-topic: Si eu mor dupa labradori sau golden retrieveri si pentru ca nu se gasesc pe toate drumurile oameni care sa doneze un exemplar exact dintr-una din rasele astea - sa fie si tinerel, sanatos, fara probleme de comportament etc., am adoptat o corcitura de labrador de la un adapost si sunt foarte fericita, iar ei i-am facut un bine enorm. Dar tu stii mai bine...)

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-23 13:30:00)

#40 2009-10-23 13:48:35

Maryo17
New member
Inregistrat: 2009-10-22

I'm not sharin' anythin' with you .. Ma descurc cu intretinutul,believe me .. plus ca in viitorul apropiat imi voi schimba job-ul,more money .. sa stau sa strang,nici intr-un an nu-mi iau caine .. asa,ma gandeam ca poate exista vreo posibilitate  8-)

#41 2009-10-23 13:54:53

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

nimeni nu-ti va  da gratis un caine de rasa...

#42 2009-10-23 18:26:14

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Maryo...fara nici o suparare si in deplina cunostinta de cauza iti spun ca intretinerea unui astfel de caine costa ceva! Daca ii dai mancare ce iti ramane in casa il nenorocesti si vei vizita doctorul cam la 2 saptamani, asa ca ii trebuie mancare speciala. Cea mai ieftina mancare care i s-ar potrivi costa cam la 10 lei kg. Un kg iti ajunge cam 3 zile....Daca te gandesti la aia din supermarket sau alea ieftine din magazin....nu le-as da nici la maidanezi!!! Daca ai stii ce contin nu ai pune nici tu mana pe ea! Apoi....vitaminele costa si alea, si iti mai trebuie o lesa ( min.30 de lei ), o perie ( min.20 ) un stripper ( min 80 ), vaccinele ( cel anual, presupunand ca iei cainele mare e 60 lei ) deparazitarile inseamna 20 lei la 3 luni alea interne si 40 lei pe luna alea externe...aaaaa si sampon ( min 20 lei). Ok. nu le iei pe toate o data dar nici un am nu poti astepta asa ca.....un caine nu se creste numai cu dragoste. Si apropos de dragoste: trebuie multa pentru un husky si muuuuult calm, nervi care sa te tine. Este un caine temperamental si incapatanat si nu este cea mai buna recomandare pentru primul caine!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.