homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

In cat timp se regleaza menstruatia de la anticonceptionale?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » In cat timp se regleaza menstruatia de la anticonceptionale?

#1 2007-07-26 23:02:39

andarlidia
Membru
Inregistrat: 2007-07-26

In cat timp se regleaza menstruatia de la anticonceptionale?

Salutare tuturor!
E pentru prima data cand iau anticonceptionale...Am un bebelus de 8 luni si cand acesta avea 4 luni am ramas insarcinata dintr-o prostie.Dupa ce am facut intrerupere am inceput sa iau Logest(mi-au fost recomandate de catre medicul ginecolog). Dupa ce am terminat prima folie(intr-o sambata)mi-a venit menstruatia miercuri si mi-a trecut tot in aceeasi zi...dupa a doua folie lucrurile au stat cam la fel...dupa a treia folie m-a tinut cam 4 zile dar slabut...acum mai am 3 pastilute din a patra folie si mi-a venit menstruatia si tot nu e cum era inainte de anticonceptionale sau sarcina. E posibil sa se regleze atat de tarziu menstruatia de la anticonceptionale? A mai patit cineva asa? Sunt foarte stresata pt. ca o intrerupere de sarcina in viata mea e deja prea mult...si...by the way...folosesc si prezervativ de stresata ce sunt...

Please help cu sfaturi!!!Thanks

#2 2007-07-26 23:06:23

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: In cat timp se regleaza menstruatia de la anticonceptionale?

anticonceptionalele scad cantitatea menstruatiei...asta daca inteleg corect ca asta te ingrijoreaza. totusi faptul ca acum mai ai pastilute si ti-a venit deja e alta poveste si ar trebui sa mergi la medic, eventual sa ti le schimbe

mami de minuni hjarta

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » In cat timp se regleaza menstruatia de la anticonceptionale?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.