homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor!

#1 2009-10-24 03:10:48

dulce_rebelys
New member
Inregistrat: 2009-10-24

ajutor!

va rog sa ma ajutati intr-o problema... in urma unei plimbari mai lungi cu motocicleta am inceput sa am neplaceri... dureri, usturime, mancarime, usturime la urinare, dureri groaznice in timpul actului sexual... credeam ca e candida dar nu a iesit in urma examenului de secretie... am facut examenul la spitalul Victor Babes din Bucuresti (stiu ca este un spital f bun) si acesta a fost rezultatul:
Frotiu Direct
rare PMN, frecvente celule epiteliale, frecventi bacili gram labili polimorfi, moderat frecventi coci Gram pozitivi rotunzi, in diplo
Examen bacteriologic - culturi
Streptococ grup B
Examen Micologic
Levuri necrescute la 5 zile
Trichomonas
absent

problema este ca tin tratament si usturimea la urinare s-a diminuat, la fel si durerile si mancrimile dar inca am dureri la penetrare... si cand zic penetrare ma refer pana si la introducerea tampoanelor... durerea este exact "la intrare" nu in interiorul vaginului...
va rog sa imi spuneti daca durerea poate fi din cauza streptococului... imi ador iubitul si el este foarte rabdator cu mine... dar intru in depresii pentru ca nu imi pot consuma relatia...
va multumesc anticipat

#2 2009-10-24 11:19:56

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: ajutor!

Cred ca e vorba de stretococ combinat cu o infectie urinara (daca zici ca te ustura la urinare). Termina tratamentul si repeta analiza. Si incearca sa nu mai intretii relatii sexuale pe perioada tratamentului.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-10-24 16:50:14

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

Re: ajutor!

in primul rand ar trebui sa te preocupe sanatatea ta, nu faptul ca nu mai poti face sex. Nu ai ceva foarte grav, dar netratat tot se poate lasa cu urmari.

nu stiu ce tratament faci dar ar fi bine sa faci si o urocultura, sa vezi daca acel streptococ apare si in urina. Daca da, vei avea si o antibiograma unde vei vedea la ce antibiotice e sensibil. Daca iei deja anitbiotic, amana urocultura pana dupa ce termini tratamentul (poti s-o faci dupa 14 zile). Tot atunci trebuie sa refaci examenul de secretie.

altfel, ce sa zic? daca esti pe antibioticul bun (la care e sensibila infectia), in 3-5 zile de cand l-ai inceput ar trebui sa dispara si durerea si alte simptome. Aa, nu stiu daca ti-a dat doctorul, dar ia si un antimicotic impreuna cu antibioticul. Altfel poti sa faci candida si te mai chinui si cu ea.

Si inca ceva. Poate ca ar trebui sa faca si el tratament cu antibiotic. De vreme ce aveti in continuare relatii sexuale, inseamna ca a luat si el streptococul (daca nu il avea deja) si nu face decat sa ti-l retransmita atunci cand tu vei scapa de el. Apoi o luati de la inceput si inteleg ca tu vrei sa scapi cat mai repede de probleme, asa ca mai bine faceti tratamentul cu cap.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.