|
Nu esti logat.
Administrarea indelungata de anticonceptionale afecteaza sarcina?#1 2009-10-24 16:59:17
administrarea indelungata de anticonceptionale afecteaza sarcina?as vrea sa aflu daca trebuie sa se faca vreo pauza in administrarea anticonceptionalelor orale....sau se pot administra pe timp indelungat...si daca aceasta va afecta sarcina mai tarziu? Offline #2 2009-10-24 18:20:59
Re: administrarea indelungata de anticonceptionale afecteaza sarcina?nu este necesara pauza in administrrea anticonceptionalelor, poti lua fara grija Offline #3 2009-10-24 18:22:07
Re: administrarea indelungata de anticonceptionale afecteaza sarcina?eu stiu ca nu afecteaza asarcina..si nu e nevoie de pauza....insa medicul meu ginecolog imi recomada pauza de 2 luni pe an ca ovarele s amai lucreze si singure..ca a nu uite procesul..mai asteapta pareri Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|