|
Nu esti logat.
Pauza de 7 zile#1 2007-07-27 09:41:50
pauza de 7 ziledaca vineri, adica azi, iau ultima pastila, saptamana viitoare voi incepe noua folie tot vineri ? sau sambata ? Offline #2 2007-07-27 10:00:37
Re: pauza de 7 ziledaca esti in primele 3 luni de ac.spottingul este normal.pastilele le incepi mereu intr-o sambata dupa socotelile mele VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-07-27 10:02:32
Re: pauza de 7 zileda, e normal spottingul.....dar sa vina menstruatia mai devreme?inainte sa termin folia.?....e prima oara cand iau anti bebe Offline #4 2007-07-27 10:14:46
Re: pauza de 7 zilen e menstra e spotting se intampla daca se mai repeta in urmatoarele 2-3 lni mergi la doctor sa le schimbe VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-07-27 10:18:51
Re: pauza de 7 zilesigue e menstra.... am durerile pe care le am de obicei cand imi vine si in plus...sangele, vezi diferenta intre spotting si menstra Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-27 10:22:04
Re: pauza de 7 zilestiu care este diferenta dintre spotting si menstra.daca tu zici ca e menstra te cred daca se mai repeta cel mai bine e sa faci cum am scris mai sus. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-07-27 10:59:20
Re: pauza de 7 zilein fiecare luna incepi flia in aceeasi zi a saptamanii (sambata in cazul tau) Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|