|
Nu esti logat.
Intrebare site#1 2009-10-24 19:13:23
Intrebare siteBuna fetelor.am si eu o problema.mi-a postat cineva id-ul pe un site...www.iduri-mess.com si nu il pot sterge..nu stiu cine a facut asa ceva insa cert nu ma agrea caci a zis lucruri oribile si neadevarate depre mine pers bolnave la cap care nu au o viata proprie..daca stiti vreuna ce pot face si cum sa sterg..please spuneti-mi caci ma contacteaza diferite persoane pt web sex si din astea.....Multumesc. Offline #2 2009-10-24 19:17:28
Re: Intrebare siteIncearca sa trimiti un mail administratorului „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #3 2009-10-24 19:37:37
Re: Intrebare sitenu am nicio adresa acolo,nimic coerent,decat sa postez comentarii cu intrebari la gen de persoane care raspund ca vor pasarici ude si din astea off...ce jeg de site...nu au nici makr spam ceva,sa protejeze intimitatea..poate posta orice nebun..doamne....8-| mai astept pareri:| Offline #4 2009-10-24 21:57:12
Re: Intrebare sitefa-ti alt id trimite in lista mesaj cum ca ai schimbat id-ul si gata altceva nu prea cred ca ai de facut Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #5 2009-10-24 22:03:58
Re: Intrebare site
Daa...si nu te pune pe inima rea.Cainii latra, ursul trece... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|