|
Nu esti logat.
Dureri.usturimi ,mincarimi si roseatsa!!!#1 2007-07-27 10:39:12
Dureri.usturimi ,mincarimi si roseatsa!!!Nustiu de ce in ultima vreme am in zona intima o rosheatsa care apare si dispare....am facut si bai cu romanitsa ,am fost la medic shi mi-a dat un tratament si totusi nu ma ajuta....Vreau sa anunts ca iau yasmin deja de 3 luni shi ma simt mult mai bine ,dar nu dispare aceasta durere ,usturime si roseatsa....Mai ales dupa ce fac dragoste cu iuby .....nu mai stiu ce sa fac??? Ce poate fi asta? Aici la noi medicii nu prea dau atentsie la toate astea .....sunt cam neglijentsi....Va rog sa ma ajutati...Poate sunt ceva remedii casnice sau ceva creme sau poate fi de la caldura asta ,ca-s cam sensibila in zone de genu.... Ajutor! Offline #2 2007-07-27 10:59:14
Re: Dureri.usturimi ,mincarimi si roseatsa!!!consulta alt medic,faci analize si o sa vezi ce ai...nu tb sa te opresti la un sg doctor dc nu a dat tratam roade(cum zici tu),de la caldura in mod sigur nu ai dureri si usturimi....... Mamica de 2 pui scumpi Offline #3 2007-07-27 12:09:36
Re: Dureri.usturimi ,mincarimi si roseatsa!!!Sigur nu ai contacte sexuale pe uscat? eu cred ca ai, de aceea si frecarea care produce disconfortul despre care vorbesti...actul sexual facut doar spre beneficiul partenerului nu e deloc indicat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-07-27 12:43:13
Re: Dureri.usturimi ,mincarimi si roseatsa!!!Intotdeauna vreau so fac cu el ....shi nu e uscat ca suntem kam informati deja cu cite ceva...shi dak chiar e shi uscat el ma excita si cind e timpul o facem....Nustiu ce poate fi altceva? Offline #5 2007-07-27 13:13:57
Re: Dureri.usturimi ,mincarimi si roseatsa!!!mergi la medic(altul) fa analize .... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|