|
Nu esti logat.
Spasle musclare?#1 2007-07-27 13:08:51
spasle musclare?de dimineata simt cum deasupra ochilui stang imi plseaza ceva,ma uit in oglinda si vad cum plseaza ceva deasupra se misca in sus si os pielea ce poate sa fie.port ochelari dar nu imi acum incetosata vederea.sa fievb. de spasme musculare? ecam derajant in plus se si vede cand se misca? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2007-07-27 13:10:25
Re: spasle musclare?lipsa de calciu? pe caldurile astea e foarte probabil Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-07-27 13:14:54
Re: spasle musclare?chiar saptamana trecuta mi-am fact calcemia si mi-a iesit bine.ori e un muschi ori o vena care se contracta la inceput a fost pe la coada ochilui acum se muta deasupra ploapei VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-07-27 13:17:42
Re: spasle musclare?e muschi. si cel mai adesea e din lipsa de calciu...pierdem multi electroliti cu transpiratia, prin piele pe caldurile astea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-07-27 13:25:32
Re: spasle musclare?nu prea am incredere in rezultatul de la calcemie.am vrut sa imi faca total si ionic si m-am trezit doar cu calciul total dar o sa refac analizele.offtopic o prietena de a mea are glicemia aprope de limita superioara poate sa ia ac. in situati asta sau nu are voie sub nici o forma ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-27 13:50:06
Re: spasle musclare?Am patit-o si eu vara trecuta- imi pulsa atat de tare ca nu puteam dormi ...mi-am facut toate analizele, au iesit foarte bine asa ca am fost la oftalmologie..evident ca nu aveam nimic.Dupa doua injectii cu calciu n-am mai avut nimic.Nu vreau sa vb de rau unele cabinete de analize ...dar daca te duci la trei clinici diferite in aceeasi perioada o sa te surprinda cata diferenta este intre buletinele de analiza...mare grija cu clciul ca puteti ajunge la spital in cazul unei hipocalcemii puternice .multa sanatate Offline #7 2007-07-27 14:37:26
Re: spasle musclare?Mie mi se zbat frecvent muschii si calcemia mai mereu imi iese buna. #8 2007-07-27 16:52:34
Re: spasle musclare?Eu de cand ma stiu am avut probleme cu calciu si am facut tratamente. Dar pe caldurile astea nu e bine si simt foarte des cum imi pulseaza muschii....chiar si la burtica...parca mi-ar vibra asa burtica. Si mi se pun si carcei destul de des You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #9 2007-07-27 17:02:07
Re: spasle musclare?dc nu e bine? eu cand simt nevoia de calciu iau o pastila si nu mi-a facut rau..... #10 2007-07-27 17:06:08
Re: spasle musclare?eu imi fac o injectie - iau cea mai mica seringa cu cel mai fin ac si ma intep...in 5 minute trece orice...dar spasmele musculare pot avea si alte cauze, cred ca ar trebui sa-ti faci un set complex de analize, pt ca sunt atatea minerale necesare pt buna functinare a organismului incat nu prea stii de unde vine problema Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|