|
Nu esti logat.
Sangerari din penis-2#20 2008-04-11 23:41:45
Re: sangerari din penissi voi fiti cuminti si mai traumatiza baietu' mami de minuni Offline #21 2008-04-12 13:35:36
Re: sangerari din penisangela inseamna ca am calculat eu gresit cand pica tomescu de garda scuze.....dar cu toate astea luchian e cel mai bun doctor cel putin asa stiu iar dupa luchian e tomescu.....in fine nu mai conteaza ....daca vreti sa reveniti la spital il gasiti in fiecare zi pe tomescu acolo jos imediat cum intri la cabinetul de consultatii de la 8:30 la 15:00 parca nu mai stiu bine.....aaa si daca ii mai da pastilute sa ii spuna iubitul tau ca are inceput de astm.....sanatate iti doresc! Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #22 2008-04-13 17:55:06
Re: sangerari din penism-am intors ...nu l-am traumatizat ana am fost cuminti "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #23 2008-04-13 18:10:22
Re: sangerari din penisde acum cand mai aveti de luat vreun medicament, indiferent ca e algocalmin sau altceva, specificati ca e astmatic mami de minuni Offline #24 2008-04-13 19:02:41
Re: sangerari din penisdap asa o sa facem ...ms "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline Publicitateloading...
#25 2009-10-27 13:05:53
Re: sangerari din penisbuna ziua am 22 ani si am o mare problema acum cateva zile imi sangera penisul dar nu ma doare nu am usturimi cand urinez,spuneti-mi va rog despre ce e vorba,POT INFECTA PARTENERA?RASPUNDETI-MI VA ROG DIN SUFLET,am uitat sa specific ca acum o saptamana mi s-a rupt ata si la cteve zile am avut sangerari,chiar nu stiu ce sa cred,partenera nu mi-am inselat-o,ma puteti ajuta cu un raspuns care sa ma ajute? Ultima oara a fost editat de NELUsh (2009-10-27 13:10:06) Offline #26 2009-10-27 14:51:45
Re: sangerari din penistrebuie sa dai mai multe detalii Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|