|
Nu esti logat.
Hipertensiune arteriala#1 2009-10-23 19:28:56
hipertensiune arterialaMi s-a mai intamplat o grozavie. Luni am baut vreo patru cafele dimineata. Eu beau cafea multa. Si nu aveam nimic! Mai beam uneori si cate un energizant, si ma mandream cu inima mea de otel! Offline #2 2009-10-23 19:33:05
Re: hipertensiune arterialaMarlyn , mare grija ! eu in locul tau as cauta un cardiolog ca lumea si i-as face o vizita ! e clar ca iti trebuie un tratament. ce ti-a dat ? tertensif? noliprel? fara cafea acum- adica una dimineatza e ok, fara bauturi carbogazoase, fara sare ....si controlata tensiunea macar odata pe saptamana , si nu cu tensiometru digital ! Offline #3 2009-10-23 20:14:34
Re: hipertensiune arterialaAmlohexal, tentensif. Offline #4 2009-10-25 18:22:53
Re: hipertensiune arterialaPot provoca aceste hipotensive somnolenta? Ieri le-am luat, si nu am fost somnolenta. Pe la ora 23 m-au apucat iar palpitatiile, cam o ora. Apoi m-am culcat, si dimineata mi-am luat medicamentele. M-a luat un somn! Am dormit pana la ora 14! Offline #5 2009-10-26 10:45:29
Re: hipertensiune arteriala
se poate Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-27 16:18:17
Re: hipertensiune arterialaAzi am fost la urgente, unde medicul institutiei unde lucrez era de serviciu. Mi-a facut niste investigatii amanuntite, si a constatat ca exista o baza anxioasa a manifestarilor cardiace si hipotensive. Inima a fost monitorizata si e buna. Mi+a facut o ionograma si calciul din muschi e mult sub minimul permis. Se pare a de acolo se trag toate. Dupa jumatate de fiola de diazepam, era mai calma, pulsul scazuse, si tensiunea... Calciul e 0,84. Valorile normale fiind 1,15 - 1,29. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|