|
Nu esti logat.
Efecte adverse#1 2007-07-20 12:59:42
efecte adverseBuna! Eu folosesc de vreo 5 luni anticonceptionale Karissa si sunt foarte nemultumita. In primul rand m-am ingrasat 5 kg si am o mare pofta de mancare si in al doilea mi-au aparut multe cosuri pe fata. As vrea sa stiu daca le intrerup, se va ameliora situatia? imi vor trece cosurile? Iar daca inlocuiesc pilulele cu aletele, exista sanse sa se repete povestea? multumesc Offline #2 2007-07-20 13:18:36
Re: efecte adversecel mai bine ar fi sa-ti consulti medicul care ti le-a prescris sigur trebuiesc schimbate, va sti el ce sa-ti dea sa nu se mai intample. Offline #3 2007-07-23 15:48:09
Re: efecte adversesau alt medic.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-07-23 16:32:44
Re: efecte adversedeocamdata nu pot ajunge la medic pentru ca am examene si de aceea as fi vrut sa ma ajutati. Eu de 2 zile am oprit anticonceptionalele pentru ca nu mai suportam. Am fata plina de cosuri. Si am uitat sa mentionez: pentru a intarzia menstruatia, am luat in continuare o a doua folie pe care n-am terminat-o si ma gandesc ca din cauza ca am sarit peste un ciclu, sa-mi fi aparut cosurile. In orice caz, povestea mea e mai lunga si de aceea m-am hotarat sa nu mai iau anticonceptionale, macar pentru o perioada pana revin la normal. As fi vrut sa stiu daca am facut bine si daca o sa-mi fie mai bine acum ca nu mai iau deloc. Multumesc Offline #5 2007-07-23 16:43:34
Re: efecte adversemai bine mergeai sa le schimbi decat sa le intrerupi...oricum teoretic nu le ai intrerupt...si acum esti in perioada de pauza...asa ca mai ai timp sa te gandesti... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-07-23 16:44:15) happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-24 09:33:51
Re: efecte adversepai nu trebuia sa termin complet a doua folie? pot acum dupa 7 zile sa incep o noua folie? problema e ca n-as mai vrea sa iau karissa... si nu stiu cu ce sa inlocuiesc. Cand am fost la ginecolog si mi-a recomandat Karissa, nu mi-a facut nici o analiza, nici prea multe intrebari, nimic. Pur si simplu mi le-a dat spunandu-mi ca nu contin multi hormoni, nu ma ingras, nici o reactie adversa. Iar la mine a fost exact pe dos. Offline #7 2007-07-24 09:53:46
Re: efecte adversedaca ai luat o folie completa + inca cateva pastilute acuma esti in pauza(nu e nevoie sa unesti 2 folii pt a amana menstra...e de ajuns o folie+inca cate pastilute ai tu nevoie pt a ti o amana)...si poti dupa 7 zile sa incepi iar...eu in locul tau as merge repede la planning sa ti le schimbe si dupa pauza sa incepi o folie nou... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-07-24 10:47:54
Re: efecte adverseok. asa o sa fac. multumesc! Offline #9 2007-07-26 11:28:33
Re: efecte adversedoctoressa, vreau sa stiu exact daca dupa o folie si 13 pastile luate fara pauza, 7 zile dupa nu trebuie sa ma protejez suplimentar, nu? ptr ca eu asa am luat si am intrerupt pe 20, iar azi 26 am avut contact neprotejat. trebuie sa iau postinor acum? sau nu e nici o problema? Offline #10 2007-07-26 12:21:11
Re: efecte adversestai linistita nu e nevoie de postinor...dar vezi ca daca in 20 ai luat ultima pastiluta doar maine mai esti protejata... happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-07-26 12:22:59
Re: efecte adversedaca nu mai incepe alta folie este protejata pana cand ii vine menstra VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2007-07-26 14:21:13
Re: efecte adversepai nu mai inteleg, ralucaelena zice intr-un fel, crys_ty_na in altul. menstruatia mi-a venit si mi-a si trecut. mi-a venit dupa 2 zile dupa ce am oprit si mi-a trecut supa 2. Deci as vrea sa stiu exact daca se poate ca sa mai am timp sa fac ceva. alta folie nu mai am de gand sa mai incep si nu vad de ce as fi protejata doar daca as mai incepe inca una. Offline #13 2007-07-26 17:24:42
Re: efecte adversecred ca pentru ca spermatozoizii traiesc mai mult timp si tu ovulezi deci nu esti protejata Offline #14 2007-07-26 17:33:36
Re: efecte adversegirly are dreptate din cauza asta am spus ca daca nu incepi o noua folie nu esti protejata decat pana cand iti vine menstra VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2007-07-26 17:47:05
Re: efecte adverse
Protectie ai avut pe toata durata foliei + cele 7 zile dupa, adica pauza in care ti-a venit menstruatia. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-07-26 17:49:42) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #16 2007-07-27 10:26:35
Re: efecte adverseBuna. Am reinceput sa iau marvelon dupa o pauza de vreo doi ani, timp in care am folosit prezervativul. De doua sapt, de cand iau anticonceptionalul, am usoare dureri asemanatoare cu cele menstruale. este normal? Offline #17 2007-07-27 12:17:54
Re: efecte adversevdaiana, nu e protejata atit, pentru ca, daca nu incepe noua folie ovulatia se poate produce oricind....spermatozoizii traiesc pina la 7 zile....asadar e protejata pina la menstruatie...sigur, singerind asa putin putem presupune ca are endometru foarte subtire deci ca o eventuala sarcina nu ar putea sa se fixeze....dar e doar o presupunere(nu stim nimic despre ea) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2007-07-27 13:39:17
Re: efecte adversedoctoressa, sa incep o noua folie azi? azi se termina cele 7 zile de pauza si am inteles ca nu sunt protejata daca nu incep o alta folie. Eu am vrut sa intrerup anticonceptionalele deoarece am avut probleme cu ele. dar acum as mai incepe o folie si as mai lua cateva zile din ea ca sa nu se produca ovulatia. In acest timp ma protejez suplimentar si pot intrerupe oricand. e bine? Offline #19 2007-07-28 00:44:43
Re: efecte adverseah da, am uitat ca nazdravanii aia mici rezista asa mult mersi de lamurire. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|