|
Nu esti logat.
Am nevoie de ajutor si de multe sfaturi#1 2009-10-28 22:53:07
am nevoie de ajutor si de multe sfaturibuna.va relatez pe scurt pov mea.am o relatie de lunga durata care in ultimii ani s-a dovedit a fi un calvar nu stiu de ce si cum adica cum sa zic din cauza geloziei mele nefondate care pna la urma a devenit una fondata.cert e ca nu am renuntat la relatie.am avut parte de multe neplaceri,infidelitate si altele.am postat un topic in acre am relatat infidelitatile prietenului meu.in fine m-am decis sa trec peste insa mi-e tare greu.el ma invinuieste mereu ca din vina mea el a devenit asa si ca i-am distrus nervii etc.acum e plecat din tara.tinem legatura zilnic.de multe ori zice ca i lipsesc ca i dor de mine ca ma iubeste,insa cum are o problema cu ai lui sau la munca am observat ca gaseste cate un motiv de cearta si pt noi 2.e egoist la faza asta cred ca se ia dupa ideea"daca mie nu mi bine nici tie sa nuti fie" total imatur zic eu.dar il iubesc,asta e problema.ideea e ca imi doresc sa repar greselile noastre insa el e ft nesigur vede totul gri deci ft rar spera la mai bine.crede ca nu vom reusi sa facem sa fie bine pt ca deja el se enerveaza prea repede cum zice el.asta e adevarul o mica greseala de a mea si el izbucneste.vreau sa va cer sfaturi cum as putea sa il transform in persoana iubitoare si grijulie de la inceput sa il recuceresc.as mai dori sa imi dati niste sugestii cu ce surpeize as putea sa i fac pe cand se intoarce.cina romantica nu e o surpriza tocmai buna pt k nu stiu ora la care ajunge poate ajunge noaptea sau dimineata depinde cu ce vine.am nevoie de idei de surprize care merg la orice ora sa il surprind placut sa il fac sa ma iubeasca din nou ca la inceput.baietii care sunt pe acest forum ii rog sa ma ajute si ei cu niste sfaturi de recucerire.va multumesc Offline #2 2009-10-28 23:18:58
Re: am nevoie de ajutor si de multe sfaturinu stiu ce sa zic, asta cu facutu sa te iubeasca din nou mi se pare cu dus si intors si greu de realizat . Eu cred ca aproape toate pb au o rezolvare cu condititia imperioasa : sa existe iubire ! Nu cred ca facandu`i 5 surprize o sa te iubeasca din nou, ca la inceput ! #3 2009-10-28 23:22:18
Re: am nevoie de ajutor si de multe sfaturistiu ca o surpziza nu o sa-l faca sa ma iubeasca ca la inceput.dar vreau sa vada ca sunt dispusa sa fac ceva pt noi mam saturat sa vb sa zicem.eu vreau sa trec la fapte.nu am de gand sa astept sa faca el primul pas pt k il cunosc e ft orgolios.accept sa fiu eu prima care face ceva insa vreau sa il surprind placut sa nu mai existe tensiune aceea dintre noi.poate se inmoaie si el...sau nu stiu Offline #4 2009-10-28 23:32:46
Re: am nevoie de ajutor si de multe sfaturite cred si te inteleg insa in momentu asta nu`mi vine nimic in cap, daca zici ca cina nu se poate eventual il astepti imbracata in ceva sexy faceti ceva mai iesit din comun , nu stiu, ceva ce sa`i faca si lui placere.... #5 2009-10-28 23:45:34
Re: am nevoie de ajutor si de multe sfaturima dispera ca viziunea lui despre relatia noastra este una intunecata.nu spera la ceva bun.zice ca ma iubeste ca e bine sa fiu mereu langa el dar ramane suspicios la faptul ca va mai functiona. Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-28 23:54:27
Re: am nevoie de ajutor si de multe sfaturiin momentu in care certurile sunt tot mai des si neintelegerile cresc e normal sa nu mai vezi totu in roz si sa fi suspicios... #7 2009-10-29 00:01:02
Re: am nevoie de ajutor si de multe sfaturisi totusi eu sper sa existe o solutie.il iubesc nespus.cred ca si el ma iubeste dar el e mai rece mai egoist si asta sunt sigura ca din cauza familiei lui.a crescut cu un tata vitreg.mereu i se reproseaza ceva ai lui nu il inteleg.el e cu ei in franta se cearta des are parte de reprosuri.ceilalti 2 frati vitregi sunt favorizati el vede asta si se simte marginalizat.cred ca si acesti factori il fac pe al asa irascibil.pe langa ca e departe nu are parte de intelegere din partea parintilor.in plus are impresia ca toti sunt impotriva lui.trebuie neaparat sa reaprind flacara iubirii nu vreau sa imi scape.in ciuda tuturor faptelor e un baiat bun.skumpi daca ai timp sa citesti si topicul in care am relatat infidelitatea lui.daca bagi la cautare carlita trebuie sa iti apara un topic de genul ''am nevoie de un sfat".si sami zici parerea ta .mersi Offline #8 2009-10-29 00:33:56
Re: am nevoie de ajutor si de multe sfaturieu zic sa plecati un wee la munte , doar voi 2 singurei, acolo poti sa-i faci surprize gen : lumanari, petale de trandafir, sampanie, lenjerie sexy, cina , sa purtati o discutie calma despre nemultumirile amandurora cu privire la relatia voastra si poate ajungeti la un consens Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #9 2009-10-29 12:10:15
Re: am nevoie de ajutor si de multe sfaturisi eu mam gandit la asa ceva.faza e ca nu stiu daca o sa ne permita banii.el sta singur aici iar cheile de la apartament sunt la mine.as putea sa i pregatesc ceva acasa dar nu stiu ce.o baie in doi sau nu stiu...oricum el doar peste o luna vine insa am nevoie de sfaturile voastre.fetelor voi cum ati face sa recuceriti pe cineva?stiu ca ma iubeste dar toata situatia asta l-a facut sa devina mai rece si mai distant Offline #10 2009-10-29 12:21:08
Re: am nevoie de ajutor si de multe sfaturieu zic ca o atitudine pozitiva, toleranta din partea amandurora, intelegere, comunicare etc v-ar ajuta muult mai mult fata de un pahar cu sampanie si 2 lumanari parfumate ... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #11 2009-10-29 12:56:14
Re: am nevoie de ajutor si de multe sfaturiDeoarece acest subiect a mai fost postat o data, acest topic il voi inchide. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|