homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce poate fi?-2

#20 2007-03-15 15:05:22

irina99
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-03-03

Re: ce poate fi?

pai nu aveam probleme..nu am mai avut fisuri si nici hemoroizi. astea au aparut dupa contactul cu pricina. cereale mananc in fiecare zi si beau si ceaiuri pt digestie. la junk food cum se zice am renuntat de mult si mananc cat pot eu de sanatos. misterioase sunt caile digestiei...smile

ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda?

#21 2007-03-15 15:09:58

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

cind a zis probleme, sunt aproape sigura ca se gindea la faptul ca nu ai scaun regulat....este o problema si asta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#22 2007-07-28 18:08:41

Lady_M
Membru
Inregistrat: 2007-07-28

Uite si eu am constatat azi dimineata ca am hemoroid...si este dureros...acuma cautam informatii pe net despre aceasta pb anala...si am dat de site-ul asta. M-am cam speriat...nu stiam nici eu ce este..defapt nu eu l-am constientizat , ci prietenul meu...Ideea este ca nu am avut pb in viata mea cu asa ceva..numai acuma.Ma gandesc ca poate este o consecinta a faptului ca acum o saptamana am cazut pe scari si m-am lovit foarte tare la coccis...si de atunci imi este si greu sa fac treaba mare calumea ca ma doare zona musculara din spate...s putin speriata...dar ce pot sa fac..tre sa astept pana luni ca sa ma pot duce la doctor.Pana una alta am fo la farmacie si mi-am cumparat proctolog, la recomandare doamnei de acolo..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.