|
Nu esti logat.
Iritatie sau bts?nelamurire in legatura cu mersul la ginecologPagini: 1
#1 2007-07-28 15:14:41
iritatie sau bts?nelamurire in legatura cu mersul la ginecologam si eu o problema si as dori sa merg la ginocolog.stiam ca nu ai voie sa mergi inainte de menstruatie si dupa cu cateva zile,dar nu mai stiu cat.ma puteti ajutava rog?imi puteti recomanda un medic bun ginecolog din brasov,undeva unde pot sa mi fac si examen de secretie Ultima oara a fost editat de Fireflower (2007-07-28 15:26:35) Offline #2 2007-07-28 15:17:56
Re: iritatie sau bts?nelamurire in legatura cu mersul la ginecologpoti sa mergi la ginecolog si inainte de menstra .mie imi suna a candida VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-07-28 15:21:00
Re: iritatie sau bts?nelamurire in legatura cu mersul la ginecologam avut candida mai demult.dar niciodata cu mancarimi,numai cu scurgeri.se poate sa se manifeste diferit? Offline #4 2007-07-28 15:34:17
Re: iritatie sau bts?nelamurire in legatura cu mersul la ginecologda se poate sa te si manance.......mergi la medic sa-ti faci un examend e secretie si prietenul tau sa se duca la un dermatolog si sa urmati amandoi tratament in acelasi timp. #5 2007-07-28 16:46:59
Re: iritatie sau bts?nelamurire in legatura cu mersul la ginecologmie mi se pare ciudat ca mi a aparut asa peste noapte,fix dupa contactul sexual. Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-28 18:46:02
Re: iritatie sau bts?nelamurire in legatura cu mersul la ginecologBuna ziua doctoressa!La o luna dupa o electrocauterizare pentru niste posibile condiloame vulvare(ca doctorita nu era sigura ca sunt),am fost si la ginecolo pentru o colposcopie.Mi-e zis printre altele ca am candidoza,si mi-a recomandat polygynax 6 ovule,apoi o cutie de betadine ovule,si unguente betadine si nidoflor,si spalaturi cu tantum rosa ,un plic la 500 ml.Acum..de la unguentul betadine aveam usturimi vulvare si anale(caci am si acolo candida se pare)si am renuntat.Nu voi baga nici ovulele betadine.Si de la tantum rosa am usturimi,tot vulvare si anale,desi stiu ca nu are efecte adverse.Poate fii prea concentrat?Si a doua zi dupa introducerea ovulului cand mai curge din el am mancarimi vulvare.Aveti vreo idee de ce se intampla toate astea?E candida,e altceva? Offline #7 2007-07-28 18:50:28
Re: iritatie sau bts?nelamurire in legatura cu mersul la ginecolog
Si eu sunt tot din Brasov.O sa-ti recomand unde sa nu te duci,pentru ca eu in Bv nu am nimerit bine,si anume sa nu te duci la d-na doctor Tudorache,ca te expediaza rapid,si nu e prea buna.Am tot citit pe net ca Podasca e f bun.Pretul consultatiilor e cam peste tot 70-80 lei,dar daca ai trimitere de la medicul defam,la policlinica la Astra,si poate si la alte poli,nu platesti.Bafta! Offline #8 2007-07-29 23:08:14
Re: iritatie sau bts?nelamurire in legatura cu mersul la ginecologmultumesc mult tuturor.daca stie cineva ce ar putea fi,va rog sa mi spuneti.mersi Offline #9 2007-07-30 15:03:35
Re: iritatie sau bts?nelamurire in legatura cu mersul la ginecologdaca are si bubite prietenul tau e cel mai probabil o candidoza...dupa mentra mergi la medic pt o lama si un tratament...poti merge si acum...dar tratamentul il faci oricum dupa menstruatie...oricum...DOAR medicul poate pune un diagnostic... happy with him...inlove with him... Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|