|
Nu esti logat.
Sa reincep ac?#1 2009-10-30 22:03:16
sa reincep ac?Dupa 1 an de lipsa menstra cauzata atat de un impact emotional f. puternic suferit in oct. anul trecut, plus intrerupere ac orale dupa 17 ani de luat incontinuu, am fost diagnosticata cu preclimax si avand 46 ani chiar am uneori manifestari specifice menopauzei, plus antecedente familiale. Dar - surpriza - am inceput azi o sangerare - sa-mi fi revenit menstra? Deocamdata ma protejez cu spermicide Pharmatex, dar daca imi reincepe ciclul as vrea sa iau din nou ac orale - credeti ca ar fi riscant pt. sanatatea mea - avand varsta pe care o am si avand antecedente de varice la membrele inferioare/ Offline #2 2009-10-30 22:08:26
Re: sa reincep ac?Dupa 17 ani de anticonceptionale ... Nu cred ca ar fi cel mai indicat lucru sa le reincepi ... Consulta neaparat un medic si eventual mai asteapta si alte pareri. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|