|
Nu esti logat.
Chist ovarian 4 cm, doctoressa sau cineva care stie#1 2009-10-27 07:53:51
chist ovarian 4 cm, doctoressa sau cineva care stieBuna fetelor, as avea nevoie de un sfat de la voi. Cineva drag mie are un chist ovarian de 4cm, il are de anul trecut si nu a avut probleme pana acum cateva zile. De o saptamana are o sangerare nu abundenta dar exista.A fost la ginecolog si doctorita a spus ca trebuie sa se opereze. Nu credeti ca este un chist prea mic pt a fi operata?Ea a luat numai o luna anticonceptionale pt asta, apoi a renuntat(nu s-a simtit bine de la ele,doctorita cred ca ar fi trebuit sa le schimbe). Eu am citit undeva ca operatia se recomanda numai in cazul in care dupa 6 luni de tratament cu ac nu scade chistul sau creste atunci trebuie operatie. Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri. Offline #2 2009-10-27 09:44:26
Re: chist ovarian 4 cm, doctoressa sau cineva care stieSa mearga la alt medic, sa incerce si alte tratamente si daca nici atunci nu se vede vreo ameliorare sa se opereze. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #3 2009-10-27 09:46:38
Re: chist ovarian 4 cm, doctoressa sau cineva care stiela fel, sa mearga la mai multi doctori, sa mai ceara pareri. Offline #4 2009-10-28 20:48:57
Re: chist ovarian 4 cm, doctoressa sau cineva care stieBuna Ultima oara a fost editat de sentence (2009-10-29 22:14:16) Offline #5 2009-10-28 21:44:18
Re: chist ovarian 4 cm, doctoressa sau cineva care stieSora mea a avut un chist de 5 cm, in urma cu 3 ani ( avea 25 de ani). Medicul ginecolog i-a prescris duphaston si dupa 4 luni a mai crescut putin. Dar.... a consultat si alt medic si dupa 5 luni de Diane 35 a disparut complet. Mai multe pareri te pot salva de interventia chirurgicala. Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-28 23:08:08
Re: chist ovarian 4 cm, doctoressa sau cineva care stiesentence, am sa las link doctoressei Offline #7 2009-10-31 20:31:31
Re: chist ovarian 4 cm, doctoressa sau cineva care stie
cred ca merita investigata suplimentar aceasta formatiune intens vascularizata...si eventual operata daca va fi cazul. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|