homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere deget picior

#1 2008-08-20 09:03:57

elena26
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-01

durere deget picior

Acum o saptamana m-am impiedicat de ultima treapa de la scara si m-am lovit rau la unghia de la degetul mare,piciorul stang..m-a durut atunci pe  moment degetul,dupa care vreo 2 zile nu am mai bagat de seama,adik nu am mai simtit nmk,dupa astea 2 zile,ma durea cand calcam,cand mergeam,da numai in regiunea degetului mare...azi am observat ca e si putin umflat ,exact sub degetul mare si tot asa ma doare cand merg...ce sa fac?

#2 2008-08-20 09:05:18

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: durere deget picior

poarta incaltaminte comoda.incearca sa mergi cat mai putin.leziune ceva ai.unde anume e imflamat langa unghie?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-08-20 09:12:27

elena26
Sr. member

pai port numai papuci si balerini...nu,unghia e ok nu am nmk la unghie,doar ca ma doare degetul mare si e putin umflat,exact sub deget  (in talpa-nu stiu daca m-am exprimat cum trebuie,da ca sa se inteleaga) exact cam unde se indoaie degetul...sper ca am fost destul de explicita si ai inteles cam ce vreau sa zic

#4 2008-08-20 09:13:28

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ok am inteles unde.eu zic sa iti dai cu o crema de galbenele.te-ai lovit acolo si sa imflamat.si incearca s amergi cat mai putin

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-08-20 09:17:27

elena26
Sr. member

asa o sa fac..o sa incerc sa ma masez cu crema de galbenele..asa cand stau nu am nici un fel de durere..

Publicitate

loading...

#6 2009-11-01 00:17:31

star.child
Full member
Inregistrat: 2009-06-29

scriu aici pentru a nu face deschide un subiect nou big_smile

azi la o repetitie, nu stiu sa va explic cum am reusit, insa cert e ca m-am lovit la degetul mare  de la piciorul drept. cred ca l-am "dat peste cap". m-am durut ingrozitor pe moment, apoi m-a lasat pentu scurt timp, si durerile au inceput din nou. s-a umflat foarte mult, tot degetul, si m-a invinetit putin mai jos de unghie. 
s-a umflat atat de tare incat nu am putut sa ma incalt, am mers cu calcaiul pe afara. am pus gheata, si am folosit deja o crema pentru dureri musculare. nu stiu cat de mult ma ajuta crema, dar asta a fost singura cu care am putut sa ma dau azi.
va rog, sa iti spuneti ce ar trebui sa fac sa scap de dureri si de umflatura, cat mai repede, chiar am nevoie de picior big_smile
tare mi-e frica sa nu imi fi rupt ceva pe acolo

Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.