|
Nu esti logat.
Povestea mea-5#77 2009-11-01 19:32:44
Re: povestea meanu te baza pe ce ai zis. nu mereu un baiat face primul pas mai ales in cazul tau. ti-am zis pe scurt povestea mea cu actualul sot si ex-ul meu. era gandul ala de a nu-l folosi ca pe "pansament" cum zicea cineva mai sus si nu avea curaj sa mai incerce ceva cu mine chiar daca ii placeam f mult. poate asa e si la tine mai ales ca esti proaspat iesita din relatie si parca ziceai ca lui ii mai povesteai de fostul ai rabdare putin si pana atunci vb pe mess ca amici...apoi incepe sa mai bati apropouri Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #78 2009-11-01 20:37:43
Re: povestea mea..... Ultima oara a fost editat de jucaria nimanui (2010-04-22 21:31:25) stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #79 2009-11-01 20:40:09
Re: povestea meamna pentru orice eventualitate eu zic sa mai tii legatura cu el si sa mai bati ceva apropuri daca intreaba de fost zi ca nu mai ai treaba cu el nu mai vb nu nik..si fa in asa fel incat sa si fie asa ca doar de asta e fost e posibil sa fie ca al meu,sa tatoneze terenul sau sa se dea la o parte pana e terenul sigur oricum nu ai ce pierde daca se va dovedi ca nu e asa macar ai castigat un amic Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #80 2009-11-01 20:42:55
Re: povestea meaok..mersi de sfat stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|