homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Persoanele peste 30 de ani sunt invitate la dans :)

#1 2009-10-15 07:10:19

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Persoanele peste 30 de ani sunt invitate la dans :)

Stiu ca voi sunteti toate foarte tinere, dar poate aveti cunostinte, rude, prieteni care pe care i-ar interesa...  wink

Deci...

Daca aveti peste 30 de ani si va place dansul, sunteti invitati sa participati la un concurs de dans organizat pentru categoria "seniori" in cadrul competitiei de dans sportiv Cupa Hobbydance.

La concurs poate participa orice pereche in componenta careia intra cel putin o persoana peste 30 de ani.

Competitia va avea loc la Voluntari (langa Bucuresti) in seara zilei de sambata 31 octombrie, suficient timp ca sa va pregatiti!   big_smile 

Mai multe detalii aici
http://www.dancenews.ro/content/view/318/350/

Poftiti la dans!  dance Succes!  tummenupp

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#2 2009-10-15 16:02:50

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Persoanele peste 30 de ani sunt invitate la dans :)

imi vine sa plang.

#3 2009-10-15 16:26:20

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

why?

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#4 2009-10-15 18:06:30

December
Hero member
Site

passenger a scris:

imi vine sa plang.

De ce? yikes  E ceva foarte frumos. Dintre multele concursuri de dans care se desfasoara pe perioada unui an (cu exceptia sezonului de vara cand e vacanta competitionala)  foarte rar unele din ele mai ofera o sansa iubitorilor dansului cu varste care nu mai sunt chiar foarte fragede...

Din pacate mentalitatea la noi e cam asa...  sad anume ca oamenii peste "o anumita varsta" trebuie sa-si vada de serviciu, familie, casa si cam atat... adica sunt cumva "pe linia moarta" fiindca "nu mai sunt tineri" deci nu prea mai e "locul lor" la dans. De aceea unii nici nu indraznesc sa incerce ceva placut, sanatos si relaxant ca dansul: din teama de... gura lumii  rodnar

Din fericire clubul Hobbydance organizeaza, in cadrul competitiei sportive, si acest gen de concurs. Din pacate sunt doar ei... cei despre care se poate spune ca au o traditie in organizarea concursurilor pentru seniori (alte cluburi o fac mult prea rar, le putem numi "cazuri izolate").

Cupa Hobbydance insa este o singura data pe an, de obicei in luna noiembrie. De aceea consider ca merita sa se stie, pentru ca cei care doresc sa profite de aceasta sansa sa o poata face.

... iar daca iti vine sa plangi pentru ca doar o data pe an "seniorii" au aceasta sansa atunci da... iti dau dreptate  sad

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#5 2009-10-19 15:05:19

December
Hero member
Site

Mai sunt doar 2 saptamani pana la concurs  cool

Publicitate

loading...

#6 2009-10-24 15:01:03

December
Hero member
Site

Despre acest eveniment cititi si aici

http://www.4arte.ro/category/va-recomandam-si/

#7 2009-10-26 07:32:15

December
Hero member
Site

Numai pana miercuri se mai fac inscrieri.

Se baga cineva? eu m-am inscris  tummenupp

#8 2009-10-29 06:35:24

December
Hero member
Site

Deci.. vine cineva sambata?

... sa concureze?  dance

... sau macar sa ma sustina?  majoreta

#9 2009-10-30 06:28:12

December
Hero member
Site

Nimeni???  grater grater grater

#10 2009-11-02 14:19:14

December
Hero member
Site

Am vrut sa sterg acest topic fiindca nu mai e de actualitate... dar observ ca la primul mesaj din topic nu mai am optiunea 'sterge' ci doar la ultimele mesaje postate. Ca atare, rog moderatorii...

Multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.