|
Nu esti logat.
Perioada de fertilitate#1 2007-07-28 18:21:21
perioada de fertilitatemultumewsc de raspuns. Eu am o menstruatie destul de neregulata. Am facut calculul pt menstruatia neregulata, dar mi-a iesit o perioada destul de indelungata de 22 zile. Nu e prea lunga? Iar in cadrul acestei perioade nu sunt mai multe etape? Adica esti la fel de fertila in toate zilele periadei de fertilitate? Offline #2 2007-07-28 18:32:18
Re: perioada de fertilitatemara e suficient sa postezi intr-un singur loc..stergeti unu din posturi, si citeste regulile acestui forum..vei primi warn in caz contrar My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #3 2007-07-28 18:37:47
Re: perioada de fertilitateok. am sters unul. mersi Offline #4 2007-07-30 11:17:31
Re: perioada de fertilitatesi... poate pe viitor continui topicul deja deschis. sa avem si noi povestea completa, nu sa alergam dupa ea pe tot forumul... Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|