|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2009-10-30 11:19:43
intrebaream si eu o pb.in ultima vreme,ma culc seara ok si ma trezesc dimineata cu pungi sub ochi,dureroase si rosii ca o rana .de la ce poate fi?tin sa mentionez ca sunt ff stresata si nervoasa . Offline #2 2009-10-30 11:26:01
Re: intrebareE posibil sa fie de la stres si de la nervi. Cel mai probabil nu te odihnesti bine si se acumuleaza oboseala. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-10-30 14:10:40
Re: intrebareeu am avut niste pb.mi a decedat tatal in iulie,acum am pb cu munca si tot asa.iar o colega m a speriat ca poate fi o pb mai grava. Offline #4 2009-11-03 11:41:53
Re: intrebarebuna fetelor....am si eu o nelamurire....acum 2 luni m-am hotarat sa fac pauza de anticonceptionale....luam milligest...saptamana trecuta luni spre seara am vazut o scurgere maro spre rosu....menstruatia mi-a inceput luni noapte spre marti si marti am inceput un nou blister de pastile....intrebarea mea e daca le-am luat corect, adica daca luni sau marti a fost prima zi de menstra? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|