homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatia dupa renuntarea la anticoneptionale

#1 2009-11-03 07:12:26

baudolino
New member
Inregistrat: 2008-02-12

menstruatia dupa renuntarea la anticoneptionale

Buna dimineata,

Problema sta in felul urmator: am luat Logest 1 an si jumatate si am renuntat la el acum 3 luni; la 2 saptamani dupa ce renuntasem la Logest, am luat si un Postinor. Intre timp s-au implinit 3 luni fara nicio menstruatie: acum a aparut un fel de menstruatie care s-a manifestat doar o zi si a fost extrem de redusa (nici la 6 zile dupa Postinor nu am avut sangerarile specifice).

Tocmai am facut al 2-lea test de sarcina si a fost negativ; nici inainte de AC nu aveam un ciclu regulat, nu aveam dureri la menstruatie si se mai intamplase sa treaca aproape 3 luni fara menstruatie.

Vroiam insa ca dupa menstra aceasta sa iau din nou AC: ar trebuie sa astept o menstra mai normala sau pot sa reincep cu alt AC decat Logest?

Multumesc mult!

#2 2009-11-03 08:52:01

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: menstruatia dupa renuntarea la anticoneptionale

Mergi la medic. In primul rand pentru pentru a-ti prescrie ceva sa-ti vina menstra si in al doilea rand pentru a-ti face o noua evaluare si a-ti prescrie anticonceptionalele.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-11-03 08:52:12

Ralukita
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-10-22

nu poti lua alte AC fara sa consulti un medic mai intai...k nu stii care ti se potriveste. cel mai bine ar fi sa te duci la medic si te va lamuri... 3 luni inseamna foarte mult...

nails

#4 2009-11-03 11:45:00

baudolino
New member
Inregistrat: 2008-02-12

Am fost la planning, bineinteles, si mi-a prescris alte AC atunci cand am renuntat la Logest si vroiam sa aflu daca pot sa le iau.

Ok, sa ma mai imi fac un drum si pe la ginecologie sa-mi prescrie si ceva pentru menstruatie.

multumesc mult!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.