homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ata chirurgicala

#1 2009-11-04 11:28:47

lyalya
New member
Inregistrat: 2008-11-03

ata chirurgicala

la ce-a de-a doua cezariana am facut intoleranta la ata , de un an de zile am rani pe operatie , iar aseara am extras 2 ate care seamana cu ata de cusut pantofi, vreau sa stiu daca asa arata o ata chirurgicala absorbabila(mai doresc sa precizez ca nu s-a topit nici un pic din ata pentru ca am fost nevoita sa o tai ca pe ce-a exterioara pentru a o poate scoate)
va rog sa ma ajute un doctor sunt foarte nelinistita , am inteles ca si uterul este cusut si ma gandesc ca daca este cusut cu acelas fel de ata ce ma fac?

#2 2009-11-04 20:39:37

lyalya
New member
Inregistrat: 2008-11-03

Re: ata chirurgicala

la ce-a de-a doua cezariana am facut intoleranta la ata , de un an de zile am rani pe operatie , iar aseara am extras 2 ate care seamana cu ata de cusut pantofi, vreau sa stiu daca asa arata o ata chirurgicala absorbabila(mai doresc sa precizez ca nu s-a topit nici un pic din ata pentru ca am fost nevoita sa o tai ca pe ce-a exterioara pentru a o poate scoate)
va rog sa ma ajute un doctor sunt foarte nelinistita , am inteles ca si uterul este cusut si ma gandesc ca daca este cusut cu acelas fel de ata ce ma fac?
va rog sa ma ajute cineva...............................

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.