|
Nu esti logat.
Offf iar infectie :(-5#77 2007-11-02 11:16:05
Re: offf iar infectie :(nu stiu ce e cu mine ,poate ca s-au adunat toate si simpt ca explodez.au venit toate pe langa certurile cu mama,multe referate la scoala etc...si sunt foarte irascibila.ma enervez din tot ce spune el(ca el e cel mai la indemana sa-mi vars nervii).cu mama nu pot sa ma cert ca face urat de tot,cat as fi vrut sa pot vorbi cu ea deschis,chiar imi doresc,dar daca ar afla ca mi-am inceput viata sexuala m-ar face sa ma simt ingrozitor....dar mi-as dorii nespus sa pot vorbi cu ea despre ce simt acum (( Offline #78 2009-11-05 00:01:51
Re: offf iar infectie :(Ma poate ajuta si pe mine cineva cu aceste rezultate? poate doctoressa... Offline #79 2009-11-05 08:40:54
Re: offf iar infectie :(buna dimineata doctoressa, Ultima oara a fost editat de smart lady (2009-11-06 15:59:01) Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|