Buna ziua,
Ma confrunt cu o problema si as vrea sa stiu daca este cazul sa fac un control medical. Iau Jeanine de aproape 3 ani de zile si nu am avut absolut niciun fel de problema pana acum cateva luni, cand fluxul menstrual a inceput sa fie din ce in ce mai redus. Luna aceasta spre exemplu, menstruatia a durat o zi, iar cantitatea a fost extrem de redusa. Nu am acordat atentie pana acum, dar tot din aceasta perioada am inceput sa simt o caldura continua in tot corpul, indiferent de temperatura de afara. Acum 2 zile am recitit prospectul pentru a face o posibila legatura. Si, nu stiu daca e vorba de autosugestie sau nu, dar la cateva ore dupa ce l-am recitit am simtit un junghi puternic in piept care s-a extins la nivelul mainii stangi. M-am programat deja la un control si voi face o electrocardiograma pentru a vedea daca a fost intr-adevar ceva. Mentionez ca am inceput astazi o noua folie de anticonceptionale. Sper ca ma puteti lamuri putin pentru a stii daca e cazul sa fac si o programare la ginecolog.