homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rau de la pasta de dinti... solutii?-2

#20 2009-11-06 16:57:39

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

Re: rau de la pasta de dinti... solutii?

pink_butterfly a scris:

eu folosesc o pasta de dinti de la Forever Living...se numeste Forever Bright parca si mi se pare foarte buna...e cam scumpa ea, e in jur de 20-30 de Ron, dar e sanatoasa, pe baza de aloe vera, nu contine fluor si alte chestii daunatoare...eu cred ca ar fi bine sa o incerce wink

si eu tot din aia folosesc acum...deja am consumat un tub si mai am unul neinceput...dar vreau sa mai iau si alta pasta.
stiti ca pasta de dinti trebuie schimbata destul de des? pt ca cica se obisnuiesc cariile si se dezvolta mai usor.Eu de fiecare data cand se termina un tub , iau alta marca....

9 ani de copilarie ....

#21 2009-11-06 17:52:15

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu recomand GENNADENT de la plafaruri... e cu argila... doar ca nu toata lumea o suporta, e ca si cum te speli pe dinti cu nisip lol mie imi place, mereu mi-a placut sa rontai praf (cica e lipsa de fier asta...).

etera e plina de prostii...

e pb cu fluorul din pastele de dinti... genereaza tot felul de reactii adverse.... neutral

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#22 2009-11-06 17:54:24

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

alinda a scris:

la farmaciile homeopate este pasta de dinti fara mentol!

se gaseste si in farmaciile normale, eu folosesc de la dr Zeiss, numau ca e aproaoe 20 lei

#23 2009-11-06 19:18:05

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

skumpi a scris:

pink_butterfly a scris:

eu zic ca daca de cele obisnuite ii e rau, de la paradontax sigur va vomita...are un gust oribil acklad

si mie mi`a venit sa vomit de la ea  acklad e oribila

hai ma, ce aveti cu ea  lol
da, la inceput e oribil... dar cum noua ni se pare "buna" pasta obisnuita si lui nu, poate la el era invers

apropo de pasta de dinti dulce, pt copii... mi se pare naspa  acklad m am spalat la iubi de 3 ori si tot nu simteam ca m am spalat. nu zic ca ar fi naspa la gust, cat ea asa ca efect.
nu ma simteam deloc fresh dupa  tongue

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.