|
Nu esti logat.
TRIQUILAR...CAUD SA FAC PAUZA?????#1 2009-11-06 20:05:02
TRIQUILAR...CAUD SA FAC PAUZA?????Iau de un an si o luna anticonceptionale triquilar..si nu am facut pauza deloc..ar fi cazul? singura pb e ca m-am ingrasat un pic.. Offline #2 2009-11-06 20:13:54
Re: TRIQUILAR...CAUD SA FAC PAUZA?????Daca ti-ai facut analizele specifice administrarii de anticonceptionale si ele au iesit ok nu ai de ce sa faci pauza. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-11-06 20:15:35
Re: TRIQUILAR...CAUD SA FAC PAUZA?????nu le-am facut..dupa o intrerupere de sarcina am inceput sa le iau la sfatul medicului.. Offline #4 2009-11-06 20:40:46
Re: TRIQUILAR...CAUD SA FAC PAUZA?????Ar fi bine sa mergi sa le faci. Si apoi, impreuna cu medicul tau, vei decide daca e cazul sa le intrerupi sau nu. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2009-11-07 09:24:11
Re: TRIQUILAR...CAUD SA FAC PAUZA?????buna, ce analize specifice administrarii de anti se fac? eu iau anti la sfatul doctorului de planning, care sincer nu m-a consultat deloc, decat intrebari gen: greutate, ai probleme cu inima, fumezi. Probleme nu am de la ele, chiar imi reglasera ciclul care era tare neregulat, ma simteam bine, dar as vrea sa stiu si ce analize se fac. Multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-07 09:31:30
Re: TRIQUILAR...CAUD SA FAC PAUZA?????cand ti se prescriu anticonceptionale nu trebuie sa faci analize. intrebarile puse de medic sunt anamneza necesara. Offline #7 2009-11-07 09:33:39
Re: TRIQUILAR...CAUD SA FAC PAUZA?????ok. chiar nu stiam, dar intamplator le-am facut multumesc frumos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|