|
Nu esti logat.
Penicilina :(((#1 2009-11-07 10:27:30
penicilina :(((buna...as avea si eu o intrebare..am avut o viroza cam urata care s-a lasat cu tratament injectii penicilina primele zile dupa care ospen ...ambele antibiotice = protectie nu. am terminat miercuri dimineata tratamentu,ultima pastila de ospen, ac le iau la 20 seara..acuma cele 7 pastile pana cand se instaleaza protectia de cand calculez...de miercuri seara sau de joi ??? si ideea e ca eu mai am decat 2 pastille de luat pana la pauza, deci as avea 4 sau 5 depinde de cand calculez..pot sa mai i-au in continuare din alta folie inca 2 ca sa se instaleze din nou protectia dupa care sa fac pauza?? Sa iubesti inseamna sa ii dai o sansa celuilalt sa te distruga si totusi sa ai incredere ca nu o va face !!! Offline #2 2009-11-07 11:36:17
Re: penicilina :(((In primul rind, NU se opresc anticonceptionalele sub nici o forma...stii corect tu iar persoana care ti-a zis altfel e in eroare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|