homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Medici???

#1 2007-06-18 17:32:45

Alee
New member
Inregistrat: 2007-02-19

medici???

Buna... acum o saptamana am facut o infectie vaginala...mancarimi de numa -numa(secretie alb-galbuie branzoasa...)...azi m-am dus la doctorul de familie,pt k nu mai suportam-degeaba leacuri babesti- mi`a zis sa ma duc la dermatologie. Intre timp m-am dus si la planingul familial la care sunt inscrisa din aceeasi unitate. I-am explicat mai pe larg cum stau lucrurile.. si asistenta i`a spus doctorului care a venit asa panicat in birou.. ca dc mi`a dat la dermatologie.. si pana la urma au vrut sa`mi faca analize ei, sa recolteze  dar sunt prea aproape de menstruatie-maine-... si mi`a prescris un tratament cu Nizoral 200 mg cate una pe zi.. si metronidazol 250 g 3 pe zi.
Si de asemenea mi`au zis sa nu mai merg la dermato. Cum sa fac?? Mi`am luat deja medicamentele prescrise... Voi ce ziceti?
In care dintre doctori sa ma incred, si sa am un rezultat mai bun si rapid.......

#2 2007-06-19 12:43:49

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: medici???

Nu e chiar de tot risul...e acoperitor oarecum pentru orice ar fi...doar ca nu contine si tratament local, indispensabil.
Si eu recomand cu caldura sa mergi la dermato

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-06-19 19:54:54

Alee
New member

merci mult smile deja se vad ameliorari.. cel putin d cand am luat pastilele cum scrie pe prospect nu mai mai avut peobleme...dak o sa mai apara cv.. o sa ma duc... e posibilitatea sa reapara infectia peste o luna-2? cesafac

#4 2007-06-20 11:21:38

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

exista...nu faci tratamentul complet....mergi acum la dermato altfel risti sa cronicizezi afectiunea si sa tragi de ea nu stiu cit

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2007-07-31 18:27:47

Alee
New member

am fost la dermato atunci cu infectia aia... si a zis k e o ciupercutza.. nimik grav.. si.. i`am zis de tratamentul dat de doctorul de la planing, a zis k e bun... mi`a trecut infectia.. si acum vad semne k iar apare neutral nici la o luna macar de la tratament... ce sa fac? neutral iar la doctor?

Publicitate

loading...

#6 2007-07-31 18:56:47

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ai putea repeta tratamentul...si daca cumva nu trece atunci tre sa mergi la medic sa ti de a alt tratament...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.