|
Nu esti logat.
Gelozia ascunsa a prietenului - lucru bun sau rau?. Pareri?#1 2009-11-06 02:08:02
Gelozia ascunsa a prietenului - lucru bun sau rau?. Pareri?Sunt curioasa ce pareri aveti pentru urmatoarea situatie: Offline #2 2009-11-06 09:34:01
Re: Gelozia ascunsa a prietenului - lucru bun sau rau?. Pareri?Eu incerc pe cat posibil sa nu-l fac gelos. Ar merge si in situatia prezentata de tine. Now,mie gelozia mi se pare un lucru bun - nu cea ascunsa,ci cea aratata la modul cat mai direct. De ce? Pentru ca e o dovada de dragoste. Nu esti gelos decat atunci cand iti este teama sa pierzi persoana iubita. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-11-06 09:42:09) Offline #3 2009-11-06 10:45:30
Re: Gelozia ascunsa a prietenului - lucru bun sau rau?. Pareri?Hm.. si eu cred ca gelozia nu-i tocmai un lucru bun. Dar un mg acolo de gelozie, nici macar un gram, e buna zic eu, sa observe si el chiar de are incredere atat de mare in el si experienta in agatat ca nu e unicul... Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #4 2009-11-06 12:27:33
Re: Gelozia ascunsa a prietenului - lucru bun sau rau?. Pareri?Eu am incercat sa il fac gelos sa vad daca reactioneaza,cum mai ales, i am zis mereu ca x a vrut sa ma agate,y m a sunat si nimic special..la inceputul relatiei ziceai ca e nebun cand unul se uita mai insistent la mine, dar de o buna vreme incoace nu prea mai reactiona..Cred ca nu i prea pasa.. In America, in sfarsit! Offline #5 2009-11-06 12:29:27
Re: Gelozia ascunsa a prietenului - lucru bun sau rau?. Pareri?angel, de ce nu stai tu potolita, daca nu reactioneaza poate e omul bine-crescut, dar la un moment dat se satura si el Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-06 12:33:11
Re: Gelozia ascunsa a prietenului - lucru bun sau rau?. Pareri?Aa, dar nu mi place sa vad ca cel de langa mine e gelos,bine un pic asa imi gadila orgoliul,dar nu sa fie excesiv de gelos.Pai vroiam sa vad daca ii pasa de mine, daca mai simte ceva pt mine..Cand ii spui ca un prieten de al lui s a dat la tine si el nu reactioneaza cum e? Sau cand tot acelasi prieten tejicneste pe tine ca fata si el e de fata si nu zice nimic? Apoi gaseste scuze ca nu a auzit, nu si a dat seama pe moment etc..Cum e? Ultima oara a fost editat de angel89 (2009-11-06 12:35:27) In America, in sfarsit! Offline #7 2009-11-06 12:34:26
Re: Gelozia ascunsa a prietenului - lucru bun sau rau?. Pareri?La partea cu jignitul iti dau dreptate... poate chiar nu a auzit, altfel nu-mi explic de ce n-ar reactiona Offline #8 2009-11-06 12:36:48
Re: Gelozia ascunsa a prietenului - lucru bun sau rau?. Pareri?Eii, tipul ala era baiatul sefului unde lucram noi si a zis sa nu i traga una si apoi sa strice relatia cu sefu, ceva asa a fost explicatia lui . cum asa?! mie nu mi se pare ok Ultima oara a fost editat de angel89 (2009-11-06 12:37:31) In America, in sfarsit! Offline #9 2009-11-06 13:30:34
Re: Gelozia ascunsa a prietenului - lucru bun sau rau?. Pareri?m`as comporta natural , nu as face nimic sa`l fac gelos dar nici nu m`as chinuii sa ascund maruntisurile ! #10 2009-11-06 13:44:45
Re: Gelozia ascunsa a prietenului - lucru bun sau rau?. Pareri?Gelozia nu are legatura cu iubirea, ci din contra cu posesivitatea, egoismul si dorinta de acaparare. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #11 2009-11-06 17:44:22
Re: Gelozia ascunsa a prietenului - lucru bun sau rau?. Pareri?my_aa asa as spune si eu, legat strict de titlul topicului: ca gelozia, fie ea ascunsa sau pe fata, este clar ceva rau si nu numai ca nu e dovada de iubire, ci e opusul iubirii adevarate Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #12 2009-11-07 10:11:31
Re: Gelozia ascunsa a prietenului - lucru bun sau rau?. Pareri?
Ai mare dreptate sa stii. Si eu m-am gandit la asta, problema e ca... of... poate nu am eu destula experienta, eu deocamdata sunt dispusa sa imi consum energia cu el.. o data pentru ca il iubesc mult si in al doilea rand pentru ca imi place sa stiu ca am puterea sa tin un astfel de om langa mine, sa ma iubeasca. E foarte obositor si deja a aparut prima ocazie in care a trebuit sa imi testez puterea de a suporta, de a suferi, moment cand emotiile se lupta cu ratiunea. Deocamdata mi-a mers faza, il tin innebunit dupa mine dar problema e ca IN TIMP chestii dinastea ar umple paharul si o sa ajung sa ma gandesc la ce mi-ai spus tu si la ce ai facut tu. Offline #13 2009-11-07 10:23:01
Re: Gelozia ascunsa a prietenului - lucru bun sau rau?. Pareri?Cand vine vorba de ce fac eu si eu ma comport natural fata de el si il asigur ca totul e in regula. Relatia e la distanta si practic ii spun sincer cand ma duc la un party sau eveniment. Si il asigur ca totul e in regula (eu nu am nimic rau de ascuns), dar nu cred ca sta linistit. Si daca nu sta linistit... eu ma gandesc: eu cum as fi in locul lui (si sunt de multe ori)? Pai sa fiu sincera, din momentul in care m-a facut sa sufar nu mai stau linistita si cand ma simt cat de putin neglijata... parca imi vine sa ma duc, sa ies si sa imi fac de cap cum nu cred ca i-ar placea (asa simt ). Daca e si el la fel????? Daca il provoc prin simplul fapt ca sunt dispusa sa ii povestesc cum ies si ca ma intalnesc cu oameni tot timpul? Offline #14 2009-11-07 13:53:07
Re: Gelozia ascunsa a prietenului - lucru bun sau rau?. Pareri?
corect Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|