|
Nu esti logat.
Ce parere aveti? Ce poate fi?#1 2009-11-07 14:09:41
Ce parere aveti? Ce poate fi?De marti incoace am observat ca sanii mei s-au intarit si de 2 zile ma dor foarte tare sfarcurile... la atingere... chiar marti mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ... si luna asta fac si pauza de AC (luam Yasmine)... ma tot pipai si ma trag de ele sa incerc sa-mi dau seama cum e durerea...nu ma dor decat sfarcurile... sunt foarte speriata dc ar putea fi... Offline #2 2009-11-07 14:16:16
Re: Ce parere aveti? Ce poate fi?s-ar putea sa fie din cauza ca ai intrerupt ac si normal,acum ai ovulatie,deci ai simptone premergatoare venirii menstr. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #3 2009-11-07 14:20:37
Re: Ce parere aveti? Ce poate fi?Cred ca e din cauza ca ai intrerupt anticonceptionalele. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #4 2009-11-07 14:29:50
Re: Ce parere aveti? Ce poate fi?dotoressa zicea sa nu ne facem probleme dak menstra a venit dupa o sapt de la contactul cu risc (asa a fost la mine) k nu sunt sanse sa fiu insarcinata... maine sunt 3 sapt de la contact si ma gandeam sa mai fac un test..2...3.... offf..ma sperie durerea asta de sani si durerile de cap...(( Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|