homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parere aveti? Ce poate fi?

#1 2009-11-07 14:09:41

Ralukita
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-10-22

Ce parere aveti? Ce poate fi?

De marti incoace am observat ca sanii mei s-au intarit si de 2 zile ma dor foarte tare sfarcurile... la atingere... chiar marti mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ... si luna asta fac si pauza de AC (luam Yasmine)... ma tot pipai si ma trag de ele sa incerc sa-mi dau seama cum e durerea...nu ma dor decat sfarcurile...grater sunt foarte speriata dc ar putea fi...
poate fi sarcina sau dereglari hormonale din cauza intreruperii de AC?
Ce ziceti, fetelor? grater(((

nails

#2 2009-11-07 14:16:16

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: Ce parere aveti? Ce poate fi?

s-ar putea sa fie din cauza ca ai intrerupt ac si normal,acum ai ovulatie,deci ai simptone premergatoare venirii menstr.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#3 2009-11-07 14:20:37

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Cred ca e din cauza ca ai intrerupt anticonceptionalele.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#4 2009-11-07 14:29:50

Ralukita
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-10-22

dotoressa zicea sa nu ne facem probleme dak menstra a venit dupa o sapt de la contactul cu risc (asa a fost la mine) k nu sunt sanse sa fiu insarcinata... maine sunt 3 sapt de la contact si ma gandeam sa mai fac un test..2...3.... offf..ma sperie durerea asta de sani si durerile de cap...grater((

nails

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.