homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ginecologul mi-a interzis anticonceptionalele

#1 2009-11-06 12:20:28

hlln88
Full member
De la: heaven
Inregistrat: 2009-09-19

ginecologul mi-a interzis anticonceptionalele

buna din nou!in urma cu cateva zile am fost la ginecolog pt un control dar si pentru a-mi recomanda niste anticonceptionale!spre surprinderea mea nu a vrut sa imi prescrie dat fiind faptul ca sunt purtator de hemoroizi!intrebarea mea este,chiar nu exista niciun tip de anticonceptionale pe care as putea sa le iau? coffestudiu
cea de-a doua problema este ca eu in urma cu m mult d o luna am luat postionor,consecinta,nu mi-a venit nici acum menstra,iar doctora mi-a prescris utrogestan(pentru a se remedia dereglarea hormonala suferita in urma postinorului),dar am citit pe net ca se prescrie numai pentru femeile inscarcinate!! wow lamuriti-ma si pe mine daca la mine va avea efectul asteptat!!
multumesc

Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute

#2 2009-11-06 14:58:25

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: ginecologul mi-a interzis anticonceptionalele

Utrogestanul iti va induce menstra. Insa nu am mai auzit pana acum sa nu ai voie sa iei anticonceptionale daca ai hemoroizi.

Las link doctoressei. Sa vedem ce zice si dansa.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-11-06 15:03:40

hlln88
Full member

andreea_andy2 a scris:

Utrogestanul iti va induce menstra. Insa nu am mai auzit pana acum sa nu ai voie sa iei anticonceptionale daca ai hemoroizi.

Las link doctoressei. Sa vedem ce zice si dansa.

merci,sper sa-mi raspunda,si da,a refuzat categoric sa imi dea voie sa iau diablo

aaa,si problema cu hemoroizii am avut-o prin aprilie.eu am luat timp de un an si jumatate novinette dar tocmai cand am avut problema cu hemoroizii am renuntat,la indicatiile dnei doctor!

Ultima oara a fost editat de hlln88 (2009-11-06 15:05:41)

#4 2009-11-07 12:11:30

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

hlln88 a scris:

buna din nou!in urma cu cateva zile am fost la ginecolog pt un control dar si pentru a-mi recomanda niste anticonceptionale!spre surprinderea mea nu a vrut sa imi prescrie dat fiind faptul ca sunt purtator de hemoroizi!intrebarea mea este,chiar nu exista niciun tip de anticonceptionale pe care as putea sa le iau? coffestudiu
cea de-a doua problema este ca eu in urma cu m mult d o luna am luat postionor,consecinta,nu mi-a venit nici acum menstra,iar doctora mi-a prescris utrogestan(pentru a se remedia dereglarea hormonala suferita in urma postinorului),dar am citit pe net ca se prescrie numai pentru femeile inscarcinate!! wow lamuriti-ma si pe mine daca la mine va avea efectul asteptat!!
multumesc

ma indoiesc de faptul ca utrogestan va rezolva problema aparuta in urma administrarii Postinor, avind in vedere ca si unul si celalalt sunt progestative...
hemoroizii nu sunt contraindicatie pentru contraceptive deci poti lua linistita...
eu marturisesc sincer ca as merge la un cabinet de planning pentru contraceptive, nu la ginecolog, care e foarte ocupt si aglomerat si uneori nu are vreme sa citeasca tot ce a aparut in legatura cu duversele preparate...si e deci mai putin dispus sa isi asume o decizie in privinta preparatelor hormonale...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2009-11-07 14:41:43

hlln88
Full member

doctoressa a scris:

hlln88 a scris:

multumesc

ma indoiesc de faptul ca utrogestan va rezolva problema aparuta in urma administrarii Postinor, avind in vedere ca si unul si celalalt sunt progestative...
hemoroizii nu sunt contraindicatie pentru contraceptive deci poti lua linistita...
eu marturisesc sincer ca as merge la un cabinet de planning pentru contraceptive, nu la ginecolog, care e foarte ocupt si aglomerat si uneori nu are vreme sa citeasca tot ce a aparut in legatura cu duversele preparate...si e deci mai putin dispus sa isi asume o decizie in privinta preparatelor hormonale...

dupa ecografie mi-a prescris utrogestanul,15 pastile cate 3/zi!mi-a mai spus ca ar trebui sa imi vina menstra in timp ce le iau sau la o saptamana!astazi la pranz am luat-o pe ultima si nimic.daca trece mai mult de o saptamana ce ar trebui sa fac?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.